[Updated] KLiK Magazine & MYBoice CNBLUE Mini Gathering 2014.

3:39:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Hari kejadian, Sabtu lepas...macam yang Sally cerita dalam entry KLiK Magazine & MYBoice [CNBLUE] Mini Gathering 2014. Majlis start pukul 12pm...so, balik kerja je terus la Sally bergegas ke Menara Hap Seng, di Jalan P.Ramlee...Nasib la jalan tak berapa nak jammed sangat...tau jela Ampang kan...





Masa sampai tu agak awal sebenarnya...Bukan awal jam Sally la...majlis tu yang start agak lewat sebab ramai yang baru sampai pukul 12pm tu...hehehe...biasa la kan...kekeke...Mini gathering ni dijalankan bersama dengan majalah KLIK dan penaja bersama Korea Tourism Organization (KTO), Nandos dan juga Etude House.




Time ni banyak jugak aktiviti yang dijalankan...mmg best...mana tak nya...semua berkait dengan CNBLUE...hahaha...kalau dah fans CNBLUE yang pergi...mmg fakta pasal CNBLUE tu dalam otak je...err...even ada jugak soalan yang kitorang xtau jawapan...kekekek

Kami dibahaikan kepada 5 kumpulan, dan Sally kumpulan yang pertama dan kami gelarkan diri kami sebagai "How Awesome", diambil sempena salah satu lagu daripada 4th Japanese album terbaru CNBLUE - Wave.




Guess what? Harusnya la kumpulan Sally no satu kot...hahaha...mana taknya...kumpulan Sally penuh dengan fanatik CNBLUE...mmg semua jawapan dalam kepada dorang je...kekeke...Sally pun banyak sumbang part jawapan fakta pasal Yong Hwa je dan mmg kebetulan banyak soalan Sally dapat pasal Yong Hwa...fuhh...mmg nasib baik sungguh!


Sesi temubual dengan Ayu, salah seorang Boice daripada Indonesia...and guess what, kebanyakkan Boice daripada Japan, Malaysia, Philippines, Indonesia dan Singapore mmg agak rapat antara kami berbanding dengan Boice dari negara lain...Sally pun ada beberapa orang kawan Boice daripada Singapore, Indonesia dan Philippines...hehehe...so, next time kalau g konsert senang laaa..kekeke...


Antara Boice yang datang...mmg havoc gila hari tu...sampai MC pun stress melayan kami...ouh! btw, sepanjang aktiviti gathering ni berlangsung...kami dilayan oleh MC Radin, sampai stress dia nak melayan perempuan-perempuan fanatik CNBLUE ni..kekeke...eh, lupa nak cakap...ada fanboy jugak okay...


Nak selfie masa kat konsert tak lepas, kat sini pun boleh laa...hahahaha...
 

Ni partly daripada kumpulan Sally...nanti Sally nak cerita pasal Boice Ladies yang kedua pulak...nanti sally cerita dalam entry lain ye..hehehe...penat la nak menaip...

You Might Also Like

8 comments:

  1. http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-sampai-penat-rrsya.html - jemput join ya :)

    ReplyDelete
  2. meriah..meriah..meriah....bestnyerrr....^_^

    ReplyDelete
  3. ppppperghhhhhhh..mantap!sapa fanboy tuh?mesti chinese kan?hahahahaha....
    majalah klik memng ada bt fanmeeting pon ........dulu infinite diorg bt tapi ta pergi...so bye bye lah fanmeeting infinite tuh..hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope...dia malay...hahahaha...tau, akak tu ada cerita jugak pasal Infinite... :)

      Delete
  4. X pe akak mmg suka tgok sally berjimba2...hihihi....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!