Our wide shawl and awning scarf is sooo pretty!

8:28:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments



Malam-malam tengok muka Sally dengan kakak kan...hahaha...sape lagi comel..? soalan cepumas tu...Macam yang Sally cerita dalam entry my own wide shawl, Sally ada janji nak share outcome daripada jahitan wide shawl Sally semalam...ohh...sebelum terlupa...Sally ni terjebak dengan kakak...dia yang mula nak jahit tudung...sebabkan Sally suka shawl...tak la pepasal terikut dia menjahit sekali...menjahit la dua beradik semalam sampai nak dekat pukul 2 pagi....

Kakak Sally mula menjahit tudung awning atau orang banyak panggil sebagai tudung ekspress...hihihi...tapi sebab Sally ni tak seni sangat tangan...so, Sally buat la shawl instead or awning scarfs.


Kakak Sally dapat la sehelai tudung semalam...sebab dia punya renyah sikit...Sally pulak dapat la 4 helai shawl sebab Sally just kena jahit tepi dan jugak matikan jahitan depan je...kan senang buat shawl...beli kain chiffon tu takde la mahal sangat...tapi mmg puas hati...sebab dapat combination warna yang kita suka...kan...?

So far, ni jela yang ada koleksi Sally...nanti nak cari lagi kain design lain untuk buat shawl bercorak pulak...InsyaAllah...

:)

You Might Also Like

18 comments:

  1. wah cantik..pandainya buat..nak 1 boleh?hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh.... dah boleh bukak kedai dah ni...

    ReplyDelete
  3. sally bli kain kt mane ye? mcm nk try jgk la wt sndiri hehe.teruja plak tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally beli kat Jakel, Nagoya...boleh la cuba :)

      Delete
  4. Cantikkkkk ;) Boleh buat bisnes on9 nanti ^_^

    ReplyDelete
  5. Wahh cantiknyeeee. Nak satu, wiwi~ dengan tak tahu malunye.

    ReplyDelete
  6. pndai mnjahit..untungla dpt isteri cmni.

    ReplyDelete
  7. Sally..omeyynyee,,,pndainye jahit...kain pon cantik corak die..

    Bermasker dihujung minggu dengan ALFALFA COMPLEX

    ReplyDelete
  8. Wahhh..bestnyee..sally guna chiffon ape ni? Lawa je terbentuk

    ReplyDelete
  9. wahhh bagusnya adik beradik pandai jahit... nak jugak tudung macam kak sally...cantek222!!! :D

    ReplyDelete
  10. Blh bisnes tudung dah sally dua beradik ni

    ReplyDelete
  11. lepas ni senang la, bleh jhit sndiri kan..hehe

    ReplyDelete
  12. Untung kak Sally pandai menjahit :D

    ReplyDelete
  13. wuhuuuuuuuuuuuuu..................bleh tempah baju melayu tak bt raya haji..hehehehehehhe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!