Saturday, September 27, 2014

Macam mana nak jadi girlfriend Jung Yong Hwa.

Haaaa....tetiba kan Sally kasi tips macam mana nak jadi girlfriend JYH...Patutnya Sally simpan sendiri je ni..kekeke...takde la...hari ni Sally just nak kongsi salah satu temubual JYH dengan wartawan Japanese Magazine (CanCam) untuk November issue...


Hahahaha....tapi takde la tips mana pun...ini lebih kepada apa yang JYH akan buat kalau dia ada girlfriend (in the future maybe kan?)....So, meh la cikidaut...


p/s : Sally dah tukar alarm lagu "Love Light"...ni semua pengaruh si Nuriesya Nadia Radzif! Hahahaha...

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!