Macam mana nak jadi girlfriend Jung Yong Hwa.

9:35:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Haaaa....tetiba kan Sally kasi tips macam mana nak jadi girlfriend JYH...Patutnya Sally simpan sendiri je ni..kekeke...takde la...hari ni Sally just nak kongsi salah satu temubual JYH dengan wartawan Japanese Magazine (CanCam) untuk November issue...


Hahahaha....tapi takde la tips mana pun...ini lebih kepada apa yang JYH akan buat kalau dia ada girlfriend (in the future maybe kan?)....So, meh la cikidaut...


p/s : Sally dah tukar alarm lagu "Love Light"...ni semua pengaruh si Nuriesya Nadia Radzif! Hahahaha...

You Might Also Like

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!