Jung Yong Hwa 1st Fan Meeting "Sweet Melody" in Japan.

10:38:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments


Sally memerlukan banyak ketabahan dan kesabaran nak tulis entry ni...hahaha...Serius la...mmg teringin gila nak ke Japan sekali untuk konsert atau fan-meeting dengan CNBLUE...ye...maafkan saya...saya mmg sayang sangat kat bebudak biru ni..kekeke....By the way, event ni berlangsung pada Ahad lepas (21/9/2014)...


Walaupun Sally takde kat sana...tapi masih lagi la ada few activities yang Sally tau terjadi kat sana...fan meeting terbahagi kepada 2 sesi, (1.30pm-6.00pm) dan sesi kedua start pukul 6pm...Overall, dah nama pun fan meeting kan...so, it's a day with JYH...semua benda pasal dia...setiap sesi JYH akan menyanyi sebanyak 6 buah lagu..huhuhu...bestnya dengar dia menyanyi live...sobs..



Kalau yang minat Yong Hwa sure akan suka la fan meeting ni...sebab banyak sangat aktiviti....hahahaha...okay la...Sally tau korang dah tak nak baca pasal Yong Hwa kan...tapi Sally just bagi sikit details jela okay? Sally nak cerita banyak pun tak boleh sebab dah Sally takde kat sana kan...so, cuma boleh berharap jela...berharap kat fans yang update..hahaha...tapi saje je nak update dalam blog...kesian kat Nurie nanti sebab takde news pasal DUDA dia.. :P

  • CEO FNC Ent dan bagi kebenaran kepada Yong Hwa untuk start dating.
  • Yong Hwa dah tekankan kepada semua yang dia dengan Park Shin Hye hanya kawan.
  • Solo album akan dikeluarkan pada akhir tahun ni (dalam proses).
  • Solo tour jugak akan dijalankan tahun depan untuk promote album solo terbaru dia (ikut keadaan).
  • Yong Hwa sangat jeles dengan abang dia yang sentiasa lebih pandai daripada dia.
  • Mak, ayah & abang JYH datang pada fan meeting sesi yang kedua.

You Might Also Like

6 comments:

  1. kak sally, kite nak alamat kak sally... :D emel yer.. siti.aisya.ibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  2. yong hwaaa ~~!! hoho
    my lovee hahaha :P
    kak sally jangan jelly. :P
    kita baru kahwin dgn dia semalam lalala :P

    ReplyDelete
  3. Dah handsome sikit Yong Hwa dari sebelum ni

    ReplyDelete
  4. Hahahaha i love Yoongg ! Maceh Sally buat entry ni untuk kitaaaaaa. ✌

    ReplyDelete
  5. Park Shin Hye? wah..bagai pinang dibelah 2...kawan je dulu,kan.lama2 kawen.kekekee

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!