Wednesday, September 24, 2014

Happy Birthday 2014 CNBLUE from Malaysian Boice!

Okay...janji ni benda terakhir Sally update pasal gathering...hahahaha...nak cerita sekali je sebenarnya...tapi makin lama makin panjang pulak entry tu...hahahaha...So, kita buat part by part la kan....

Actually nak celebrate birthday Lee Jung Shin yang baru je lepas pada 15th September yang lepas...tapi rasa macam jahat pulak orang lain kitorang tak celebrate...jadinya...Happy birthday 2014 for all CNBLUE members!


Ini one of the admin untuk Malaysian Boice fan-club...say Hi...! :)



Close up sikit...sumpah sedap gila la kek ni...hahaha...menyesal gila ambik sikit je...kalau tau Sally potong besar-besar untuk Sally...kekeke...Seriously sedap gila...dia kek coklat red velvet, coklat dia sedap...tak manis..pahit-pahit gitu...coklat dia tebal...hahaha...tapi Sally lupa nak ambik gambar lepas potong...eh, korang tau sape yang baked kek ni..?


Sally pun tak tau la korang follow ke tidak instagram Fadli (encikrabunjauh), dia ni mmg pandai buat kek dan dah ramai orang tempah kek dengan dia...ada pelbagai variasi dan yang paling penting dia punya kek mmg lain daripada yang lain...sedap pun sedap...banyak jugak selebriti yang order dengan dia...pendek kata dia mmg femes la dalam baking history Malaysia ni...korang boleh la try rasa kek dia kalau nak...harga? sorry Sally tak tau sebab admin yang order...tapi Sally rasa sure kena dengan layanan dan kualiti kek tu...

6 comments:

  1. Nampak menyelerakan kek dia :) Happy Birthday 2014 for all CNBLUE member :)

    ReplyDelete
  2. wow.. hebat sungguh peminat cn blue ni kan. kak liya follow gak ig encikrabunjauh tu... memang ada la ternampak kek ni. xsgka sally dpt rasa,, yumyum

    ReplyDelete
  3. Tak pernah tahu ada kek coklat red velvet. Selama ni tahu red velvet je :O

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!