Hai awak ;)

8:59:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Jung Yong Hwa in The Three Musketeers.


Awak kan...kalau pakai mcm ni..hensem gila...okay...dah confirm dah suka awak sorang je...hehehe...tapi kan...tapi kan jangan la selfie dengan rambut serabai mcm ni...tak suka...\(>o<)/


Anyway, stay healthy and keep strong for your drama...Jung Yong Hwa!
My Park Dal Hyang, hwaiting!
Me love you mucho mucho...

p/s : Bila Sally stress tak dapat ke Manila.. (ノ゚0゚)ノ~

You Might Also Like

11 comments:

  1. hahahaha Jung Yong Hwa memang handsome la.. alahaiiii gamba akhir nihh. gamba zaman bila pulak tuu?kehkeh

    ReplyDelete
  2. Hahaha dan dan marah gambar tu...

    ReplyDelete
  3. Macam muka pelakon dlam Temptation.iye ke sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harusnya bukan...yang berlakon dalam Temptation tu ahli kumpulan dia...Jung Shin :)

      Delete
  4. Haha, xpelah Kak Sally. Mane tau lain kali ade rezeki :)

    ReplyDelete
  5. mesti dia tengah penat giler2 and busy kot, sampai selfie gini.... hehehehhe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dia mmg sangat penat...kesian jugak kadang-kadang...tapi dia suka, so kita sokong jela :)

      Delete
  6. baru start tengok drama ni semalam. tengok sampai tertido2 plak tu. tdo bukan sebab bosan tp dah pukul 2-3 pg gigih lagi nk tgk. haha!

    ReplyDelete
  7. harituh tgok kat allkpop kalau tak silap three musketers adalah lakonan pertama yonghwa dlm era dinasti joseon ..huuuhuuuhuuuuuu...kebtulan!saya mmg peminat gila gila kalau drama korea berlatarbelkngkn dinasti joseon....kalau drama china plak sy suka gila tgok citer cina kat TV2 kul 6 yg diminkan sekrg tajuk beauty's rival in the palace zaman dinasti apa tah ........yg pntg suka tgk drama korea/cina berlatarbelkngkn zaman dulu - dulu sbb dr situ kita bole tgok cultural diorg..akak dah tgok drama jepun tajuk Boku No Ita Jikan?yg nih pon seronok!sedih T_T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!