Bibimbap version Sally.

10:43:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Hehehe...since last week lagi Sally dah teringin nak buat Bibimbap lepas teringat yang Sally dapat banyak gochujang daripada Korean Air...hehehe...lepas ni nanti Sally share resepi dia ye...sebab nak kena siapkan dokumen required by Petronas ni...kang lambat dia tarik balik pulak tender kang..kekekeke...

:)

You Might Also Like

16 comments:

  1. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ingatkan dah ada resepi. Sedih. Membawa diri. T_T

    ReplyDelete
  2. wah sally buat akak nak rasa...ekekekeke...tetiba...

    ReplyDelete
  3. sedapnya akak Sally nanti bgi resepi ok? hehehe :)

    ReplyDelete
  4. Sedap ke ni? Kalau sedap bak sikit... kalau xsdap makan la sorrg...hhe3

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan singgah khamis dik Sally...nak resepi ni sb akak first time tengok ni....hehe.....

    ReplyDelete
  6. sedap ke tu? tak pernah lagi try masakan korea :)

    ReplyDelete
  7. wahh nampak sedap la. saya xpernah lagi makan makanan korea ni walaupun minat korea hehehehe

    ReplyDelete
  8. Nak jugakkk...ni versi sally eaaa...

    ReplyDelete
  9. dah tengok banyakkkkkkkkk resepi bibimbap... tunggu sally punya plak... macam sedappppp aje !

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap sangat, kak Sally! Entah bila dapat rasa bibimbap pun tak tahu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!