Tuesday, September 23, 2014

Autumn in Seoul, Korea.







Sekarang dah masuk musim luruh dekat Korea...bunga semua dah start berkembang...sebab baru permulaan musim kan...pokok pun masih lagi banyak daun...end of October nanti dah nak masuk musim sejuk...mesti semua daun semua bunga luruh...

perghhh...fefeeling Autumn in my Heart kot kalau ada kat sana time ni...suka tengok bunga yang tgh berkembang...cantik!

:)

14 comments:

  1. hehe tgk gmbr pn xpelh sally..ekeke

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa. Kan best kalau berada di Korea sekarang T.T hehe

    ReplyDelete
  3. Autumn kat tempat lain macam cantik sangat-sangat. Dekat Canada ni, macam cantik la juga tapi tak secantik dekat tempat lain pun

    ReplyDelete
  4. awak ni sally..buat saya rasa nak terbang ke sana je sekarang ni

    ReplyDelete
  5. ciptaan Allah. pergi Korea, dapat feeling pergi europe. ada 4 musim hehe

    salam perkenalan, saya baru jumpa blog sis ;)

    http://nabihahyunus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Subhanallah..cantik sungguh ciptaanNYA

    ReplyDelete
  7. Ok, bunga kat atas tu smua cantik2!! :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!