#2 | BOICE Ladies!

2:53:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Masih dalam kesinambungan daripada entry KLiK Magazine & MYBoice CNBLUE Mini Gathering 2014, cuma kali ni takde dah cerita pasal event tapi lebih kepada kawan-kawan baru Sally yang berkongsi minat terhadap CNBLUE...Sorry la...terbanyak pulak benda yang Sally nak cerita...

Selepas konsert lepas, Sally ada cerita pasal Boice ladies dalam entry #1 | BOICE Ladies!, so ni kesinambungan sebab Sally jumpa beberapa orang yang awesomeness mereka sangat tinggi..hahaha...just bezanya ini Sally kenal kat gathering...


Okay...yang ni Sally nak nanges...tetiba Sally tak ingat nama kakak ni...hahaha...adoi...kakak ni satu kumpulan dengan Sally masa kat gathering...dah lama gila follow CNBLUE...Kalau korang nak tau...tak ramai yang minat dengan CNBLUE kat Malaysia ni...sebab dorang band bukan KPOP group yang menari...so, kebanyakkan fans CNBLUE merupakan "remaja tua" yang cecomel je perangai...hahaha



Meet my dearest Husna atau kitorang panggil Una je...Una masa ni sampai lewat sebab baru je turun flight dari Philippines...hahaha...straight lepas turun flight terus ke venue...hehehe...apa lagi...terus dera Una untuk cerita pasal konsert kat Manila...hahaha...seronok je ek...dah la tak ajak...tapi walaupun masa konsert tu Manila tgh dilanda typhoon, masih lagi selamat dan CNBLUE still teruskan persembahan sebab 95% daripada tiket dah terjual walaupun tak semua yang dapat hadir sebab jalanraya dah ditutup...



Masa ambik gambar ni, terfikir camne nak nampak kecik...huihhh...benci la...Bai tinggi sangat pastu kurus...kenalkan ni Bahiyah tapi kami panggil Bai je...Bai pun sama dengan Una, baru je balik daripada Manila...dorang pergi berempat...tapi dua ni je yang Sally sempat jumpa, yang lagi dua tak jumpa..hehehe...Sally jumpa Bai masa ke konsert kat Singapore... I should follow them to every concert and Arena lepas ni..hahaha...


Haaa...yang ni madu Sally...kekeke..yang ni kak Norlee...kak Norlee mmg ketua madu-madu Yong Hwa dalam Malaysia ni...every tweet yang CNBLUE tweets, kak Norlee orang pertama yang akan translate bagi kami semua...so, kepada peminat CNBLUE...follow twitter kak Norlee merupakan satu kemestian...hehehe...sebab kalau nak dapat berita hot dan mmg pantas, she's the one...hehehe...I love you kak long madu! :)

Actually ramai lagi...tapi lain kali la sambung...kang korang marah Sally meroyan...

You Might Also Like

15 comments:

  1. pergh gigihnye dorg pwgi setiap konsert...ad sponsor ke sndiri2 sally?

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha banyaknya madu kita , tssskkk !

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jgn nak jeles sangat fe...sape suruh tak join! hahaha

      Delete
  4. Wahh Wahhh byknya madu sally...

    ReplyDelete
  5. Tu lah, rasa menyesal pergi Mersing ! Dah lah 8 jam duduk dalam kereta. Nak menangis jap sebab rasa menyesal. Hahha :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiya! Xpe...next time no excuse lagi...okay?? Hahaha

      Delete
  6. peminat setia tak boleh nak cakap apa...

    ReplyDelete
  7. Wah..ni semua Fanatik cnblue la ye..

    ReplyDelete
  8. Diaorang baru balik dari concert dekat Manila?

    ReplyDelete
  9. mesti kak norlee tu fasih hangeul kan..bagusnya

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!