Sakit.

11:31:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments

Selamat hari Isnin...!

Hari ni Sally takde la Monday Blues...tapi badan agak tak sihat...demam, sakit tekak, batuk, selsema...yela...geng berangkai kan....

Tapi masih lagi tak mc hari ni...cuma badan agak letih sikit sebab smlm kena asthma masa tengah nak tido...terus macam tak selesa sangat nak tido...Sally satu jela...kalau dah selsema, batuk...terus ada potential nak kena asthma...nasib baik jugak la jarang kena...kalau tidak...penat jugak nak menghidu inhaler tu....

Sally masih belum sempat nak umumkan pemenang untuk 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur Merchandise Contest, InsyaAllah dalam masa terdekat ni ye Sally akan cuba uruskan...paling awal esok pagi la ye...maaf sangat kat sesape yang join tu...terlewat pulak umumkan...

So, doakan Sally cepat sihat ye...GTG..


p/s : sebab ramai ckp muka tak sakit...sebab ni muka khamis lepas..huhuhu...kalau amik muka harini...tak nmpk ape...putih pucat je -_-'

You Might Also Like

21 comments:

  1. Sakit pun sempat lagi berselfie ea...takpe2..tak bermakna sakit tak boleh nak berselfie...kena ceria..baru penyakit tu lari kan...

    ReplyDelete
  2. get well soon ye sally..jgn ngelat nak mkn ubat ;-)

    ReplyDelete
  3. banyakkan rehat ye dear, harap cepat sembuh ..

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sehat kak sally....byak2 minum air puteh, nnt cepat sehat insyaallah... :D

    ReplyDelete
  5. nt kak sally dah sehat, tengok2 post yg ni ye.... kite tag tau dekat sini: JINDRISSKA Versatile Blogger Award

    ReplyDelete
  6. sem0ga cepat sembuh....senyuman tu nampak macam tak sakit..hihi

    ReplyDelete
  7. jaga diri yeee...bnykkan rehat :)

    ReplyDelete
  8. alamak sis sally dah sakit pulak... get well soon sis :)

    ReplyDelete
  9. mcm sy jgk la..klo dh stat batuk tu blh membawa kpd asthma

    ReplyDelete
  10. Semoga cepat sembuh :)
    Saya pun pagi tadi rasa macam nak demam je.. Tapi nasib baik sekarang dah ok,hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!