My Park Dal Hyang :)

2:03:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


"eh, bukan Si Sally ni minat Jung Yong Hwa ke..?"

Haaa...jangan tak tau...sekarang Sally ada cinta hati yang baru...Park Dal Hyang...muehehehe...okay la...straight to the point...Park Dal Hyang = Jung Yong Hwa = Park Dal Hyang...okay? So, orang yang sama jela pun...

Selepas You're Beautiful, Heartstrings dan Marry Him If You Dare, kini JYH kembali berlakon dalam drama terbaru beliau, The Three Musketeers...episode perdana yang pertama dah mula ditayangkan semalam di channel TvN...Which is rasanya lama lagi baru nak main dekat TV Malaysia...cerita ni berkisah masa zaman pemerintahan Joseon dulu...so, cerita lama la background dia...hehehe

Hehehe...tu je nak cakap..nak ajak korang tgk cerita ni je...kalau rajin follow la sekali cerita "Temptation"...dalam tu ada Lee Jung Shin berlakon...eh laa...mmg Sally support yang ada CNBLUE je gayanya kan..hahaha

You Might Also Like

22 comments:

  1. Replies
    1. curang kat orang yang sama kak..hahaha

      Delete
  2. Aish si hot ni ! Melting gila walaupun pakai baju gitu.T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...benci betul ahkak kat mamat show off ni..!

      Delete
  3. masih muka moden. haha. apa2 pun ttp support JYH . lagipun ni first period drama dia kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg muka baby face gitu la..mana nak lainnya..hahaha...

      yup...baru first episode je :)

      Delete
  4. Kena tgk niiiii ;D Saya ada tgk Temptation! ;D hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Temptation best kan! hahaha...Jung Shin comel sangat! ^_^

      Delete
  5. Curang ya? Tak apa saya restu. :p
    Memang dlm senarai dua cite tu. Nak marathon cuti nanti. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. curang la...berani tak restu...? hahahaha....
      sila marathon nanti...kak sally pun download je dulu...

      Delete
  6. huhhhh! Yong Hwa dh bgi full eps. kt kte cte nie..haaa! hahaahaaahaaahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la nak menipu sangat Jijah oii...ish ish... -_-'

      Delete
  7. wow... boleh tengok lah nanti....

    ReplyDelete
  8. Ya Allah kak Sally! Punyalah gelak puas-puas saya bila tengok malam tadi. Hmmm... baru keluar episode 1 kan? Tapi ceritanya memang pergh! Adakah patut, umur kuda tu sama umur dengan dia! Hahaha!!!! Tapi kesian ada juga tengok si Yong Hwa dalam tu, kuda leput, duit diambik orang, duit sewa mahal, makwe pulak dah kahwin dengan crown prince. Pastu dia tersalah target pula masa archery on horse sebab terlalu shock. Gelak tengok raja tu bersembunyi bawah meja. Tapi sweetlah crown prince tu kat dia, saya rasa mesti dorang berdua ada bromance nanti. Tapi siryes saya cair, dah tergedik-gedik dah depan laptop bila tengok Yong Hwa berlakon. Oh, selain dari kualiti drama TvN yang memang best, Yong Hwa gak nampak ketara improvements dia dalam bidang lakonan. Oh, bab lawan-lawan Yong Hwa? I like! Nampak amat macho! Dan ermmm... ada tengok part yang mula-mula tu? Alaaa.... yang part Yong Hwa tulis memoir pasal diri dia masa dah umur 50-60+ tu? Tak sangka itu Yong Hwa. Tapi hidungnya kan mudah dikenali. Bila rupa macam orang tua pun hot juga!

    Peminat Yong Hwa, izzahazryna.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panjangnya explanation dik oii...camni kak sally tak payah download la...baca je sinopsis episod...kekeke... :P

      Delete
  9. Replies
    1. Hehehe...sally follow sbb ada Jung Shin je...kekeke

      Delete
  10. Replies
    1. orang yang sama la kak...tak baca ek..?

      *angkat angkat kening*

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!