Lamborghini milik Dato' Lee Chong Wei.

4:40:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments



Haaaa....cantik gila kan? Gambar ni Sally dapat daripada group kat whatsapp...kawan Sally cakap ini merupakan kereta terbaru milik Juara Badminton Dunia kita, Dato' Lee Chong Wei...fuhhh...sekali tengok Lamborghini warna kuning ni mmg meriah! Terasa jugak nak test naik...kekekeke....

Tapi jangan la kita rasa cemburu atau tak senang dengan apa yang dimiliki beliau...sebab kita kena faham yang beliau bertungkus lumus untuk mendapatkan apa yang beliau ada sekarang...Kalau Sally macam dia, segala penat lelah kita rasa terbalas bila nampak sesuatu yang hak milik kita ada depan mata...dan yang paling penting dibeli dengan hasil titik peluh kita sendiri...

Tapi...kalau Sally la kan...Sally akan beli hartanah...serius...Sally suka gila dengan hartanah...Sally suka long term punya investment...walaupun menteri kata 2018, harga rumah akan turun...tapi...hartanah kot...mana mudah-mudah nak turun kan...

p/s : Tengok harga kalau nak renew road tax dia, dah nak sama dengan gaji setahun Sally..kekekeke...

You Might Also Like

16 comments:

  1. hahahah...kalau kite pon memang kite beli hartanah...betul, bukan senang2 nak turun!

    ReplyDelete
  2. setuju dengan sally...hartanah makin naik saban tahun...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kak...sally rasa hartanah je yang boleh buat long term investment..

      Delete
  3. Woo~ kuningg.. Warna diraja tu,hahaa..

    ReplyDelete
  4. pehhhh... memang cantek laa kereta.. lg2 warna kuning.. minat btl kereta warna kuning.. nampak smart !!! :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Haaaa...tu akak kena tanya direct la..kekeke

      Delete
  6. Huhuhuhu tak mampu nak beli LAMBO..mampu tengok jer ... Tapi Akif ada bergambar kat Lamborghini warna kuning dulu2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mampu jugak tu kak...even tgk je...hahahaha... :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!