Habis DUIT membeli..!

8:54:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments

Haaa....pergi konsert je dah habis banyak duit...dah sampai kat stadium pun membeli lagi...hahaha...err...kira barang kenang-kenangan...boleh ke macam tu...? Eh, korang dah baca ke pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur version Sally...?

Heee~ apa yang Sally beli ek?

1. White falcon guitar key chains





White falcon guitar keychain ni...Sally beli sebab dia nampak comel sangat...keychains ni imitate gitar kepunyaan Yong Hwa...nampak cantik sangat kan...? Mmg nampak sebiji macam JYH punya gitar...tapi gitar ni dah jarang dia bawak kemana-mana konsert...dia dah beli gitar baru sekarang...

p/s : Kalau korang nak beli keychains ni...Sally tgh bukak preorder....harga dia RM20/pcs..including postage...kalau nak...korang boleh usha details kat instagram Sally...

2. Slogan


Slogan ni macam muffler la...tapi yang ni Sally dah beli masa kat Singapore...so, masa konsert sabtu lepas...Sally bawak je lagi sekali..hihihi...

3. Tickets & Light stick.


Yang tiket tu mmg kena beli la kan...kalau tidak mau kena dengar konsert masa kat luar stadium je..hahahaha...dan light stick tu Sally kirim kat MYCNBLUE je masa dorang pergi konsert kat Busan, sebab kat sana murah sikit..hihihi...

4 . T-Shirts




ye...sekali tiga...huwaaaa....kenapa la Sally terpedaya beli t-shirt sampai 3 helai...hahahaha...balik rumah terus buat muka comel kat ibu...hehehe...

"Ibu, duit dah habis...."

5. L-shape file


Ini dapat free je...Rasanya orang-orang daripada China datang menjual...sebab ada seller yang langsung tak reti cakap bahasa melayu atau english...

6. Poskad


Free item lagi masa beli T-Shirt...

7. Kipas Tangan


8. Paper bag



First beli satu RM10...lagi sekali beli...2 untuk RM5...kuang ajaq! hahahaha....

9. Takde motif


Sally nak beli...tapi tak beli pun...hahahaha...kawan Sally je yang beli...

Seronok membeli belah...tapi banyak nya Sally beli untuk orang...tapi xde la Sally borong habis...banyak memborong untuk orang jugak...yela...tak beli, kesian....yes...mmg nampak membazir...tapi InsyaAllah bukan niat nak mambazir...cuma nak simpan buat kenang-kenangan...Simpan jela pun kan :)

You Might Also Like

27 comments:

  1. bli utk kepuasan agar ble dh blk xde rsa menyesal.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak membeli untuk kawan je ni...sebab dorang tak dapat ke konsert...

      Delete
  2. Comelllllll guitar tu . Kalau Dayah pun confirm beli jugak .. Hikhikhikkk "Kuang ajaq" . Hahahaa . Tapi memang , banyak betul beli . Tapi tak kesah la sebab kak sally memang minat gila-2 kan . Huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je kalau nak beli lagi...hehehe :)

      Delete
  3. Gitar tu kot nak buat Giveaway..leh pilih akak sebagai pemenangnya :) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...camne akak boleh baca apa yang Sally fikir ni...mmg nak buat GA pun :P

      Delete
  4. Replies
    1. Skali sekala Kak...hahahaha...tahun depan xtau ada lg ke tak..

      Delete
  5. Banyaknya beli. Kita pergi concert yang artist dia tak famous sangat so, tak beli banyak benda pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak...banyak gila hbs duit...hahahaha

      Delete
  6. cantik giler white falcon guitar keychain tuh...jeles! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...first tgk terus beli...gelojoh kan...

      Delete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah pagi sabtu dik Sally...bestnyer bnyk beli brg jenama CNB...suka dgn keychain tu..comel sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...selamat pagi...! hehehehe...best masa beli, menyesal lepas dah beli... :D

      Delete
  8. Replies
    1. banyak membeli untuk kawan je ni kak...sebab dorang tak dapat ke konsert...tapi ada jugak la Sally punya

      Delete
  9. untungggg r diee..untungglerrrrrrrrrrrrr... kmntk tshirtt sekepoinggg...hehehehheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde pulak kata ada beli lebih...hahahaha....

      Delete
  10. bestnya.. cantik keychain gitar tu :)

    ReplyDelete
  11. Banyak gila barang cnblue akak,hehee.. :)

    ReplyDelete
  12. Banyak jugak ya Sally membeli belahhh .........Gitar tu mmg cantik la Sally

    ReplyDelete
  13. Alaaa tshirt putih tu cam cute gile !! Alaaaa nak file juga. Hahaha. Semua nak. :P

    ReplyDelete
  14. White falcon keychain tu ada lagi tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde dah...order ni tahun lepas punya... :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!