Dalam misi melarikan diri daripada rumah....

5:57:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments


Hahahaha...jangan terpedaya...bukan Sally yang nak lari...tapi si Pak Janggut yang nak lari...muahahaha...gagah la dia berdiri...siap panjat lagi sebab nak keluar...tapi masalahnya rumah mmg dah seal dah...bukan tak nak bagi keluar...tapi sebab rumah Sally ni depan jalanraya...jadi takut sikit...just bagi dia keluar bila  ibu tgh sidai baju atau ada orang kat luar je...

Kesian dia...ihiksss :P

You Might Also Like

26 comments:

  1. Haha comel je berdiri kat situ :D

    ReplyDelete
  2. kakakaakakakakak.... sian kt dy ...xleh nk kluaa.. bolehhh pandang dari dlm je laaaa... hikss! comell...siap berdiri lagi haaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mmg nak keluar sgt tu...hahahaha...kesian tengok...

      Delete
  3. comelnya! gagah betul dia berdiri semata-mata nak keluar :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan takat berdiri je .. Dia panjat lot...tp pintu rumah dah seal dah

      Delete
  4. Macam merenung masa depan gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. awalnya mmg camtu kak...lepas tu dia start la panjat...hahaha

      Delete
  5. Baca tajuk kat bloglist ingatkan Sallg yg nk lari..huhuhuhu..miow miow kenapa tùuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally tak larat la kak nak lari..hahaha...jalan je okay :P

      Delete
  6. Comelnyer pak janggut berdiri kat situ..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia buat ape pun mmg comel..hahaha..belum dia panjat lagi kak :D

      Delete
  7. Hahaha jangan comel sangatlah mengendap kat situ meow oi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa awak datang pun...gitu la dia..hahaha...cuma ada kereta so tak nampak :P

      Delete
  8. Replies
    1. dia buat ape pun mmg comel..hahaha...ambik jela...hihihi

      Delete
  9. comeynyaaa pak janggut..
    dia nak kuar g dating tuu.. hikhikhi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dating kemananya..makwe dia ada dalam rumah sekali...hahaha

      Delete
  10. dia nak dating ke? isk isk isk

    ReplyDelete
    Replies
    1. makwe dia ada kat dalam la anim...huhuhu

      Delete
  11. Sian si Pak Janggut...dia nak gi ngintai kucing jiran pon takleh.....ahhahah :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!