CNBLUE - Go your way [8th Japanese single]

9:10:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Dah kenapa pepagi ajak dengar lagu Jepun kan..? Hahahaha..takde la...saje nak kongsi dengan korang...ni single Jepun yang kelapan kumpulan CNBLUE...even though mereka debut dekat Jepun...tapi lagu Jepun yang dikeluarkan agak kurang berbanding Korea...biasa la...susah nak buat lagu yang bukan bahasa ibunda kita kan..?




So, camne...? best kan...eh eh...Sally kalau CNBLUE sure la semua best kan..muahahaha...


p/s : counting days ~ 4 days to go!!

You Might Also Like

8 comments:

  1. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi 4 hari nak jumpa virtual hubby ! Untunglah. T_T

    ReplyDelete
  2. tak boleh nak tengok dan tak boleh nak dengar lah sally...muahahahaha....sebabnya kannn??? kena block...wakakakaka...morning adik manisss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...okay..tu sangat sadis bla tak boleh bukak! morning kakak cantik! :D

      Delete
  3. haaaahhh! baek lgi buat sibgle lagu korea jee.... mcm Love light... sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi Japan punya single pun best jugak..hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!