Siti & Shahrul Solemnization (Part 4)

3:38:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Okay, last part ye...yang ni kenduri masa kat sebelah lelaki...kira Majlis Bertandang la...majlis ni diadakan kat kampung abang Shahrul, Jeli, Kelantan...

Jemput baca:
 
Sally, kakak dan mama bergerak sehari lebih awal ke sana...sebab nak bagi ada ruang dalam kereta....ramai yang nak ikut berjalan ke Kelantan..hihihi...cuti sekolah kan...ramai la..Lagi sekali Sally cakap...Sally mmg serius tak sempat nak ambik gambar...kat kelantan Sally kena jaga kakak Sally pulak...jadi pengapit dia..nak kena jaga mekap dia...wehhh...tercabar betul jadi adik ni...muahahahaha....



Masa ni ambik gambar dalam kereta je...sebab pada hari yang sama...kakak kepada abang Shahrul pun ada sekali...kira majlis dua dalam satu la...so, sebab menunggu pengantin lelaki yang agak lewat...kami pulak dah sampai awal...terpaksa la tunggu dalam kereta....sebab kita dahulukan la majlis belah perempuan baru bertandang kan...biasanya mmg macam tu...
 

Guess what kenapa Sally kena jaga kakak Sally? sebab dia tak pakai spek dan jugak tak pakai contact lens...buta sementara la...sebab jurumekap tu mekap sampai ke dalam mata haa...habis merah jadinya...tu yang dia takut nak pakai contact lens...so, Sally jadi mata sementara dia la...adeh laa!
 

Bunting ni dari KL sampai ke Kelantan dia berjalan!
 

Menunggu turn..dari kiri mama, abang Sally, kakak, ibu dan kakak ipar Sally, Sya.
 

Finally! time ni tgh tgh Tomoi, Muay Thai and silat...bapak lama ahhh! panas gila...dengan Sally sekali shrinking kat situ...shrinking sbb kena panas la...muahahahaha...


Selfie dengan kakak ipar satu kali!
 

Before balik...lagi sekali..abang sulung Sally takde! haiya! sedih gila weh...sepanjang masa tak "full-house"...sentap tau...lepas tu balik ke rumah makcik Sally (adik sebelah ibu) sebab anak dia pulak kenduri esoknya....

macam tak percaya kan..? Sally the Superwoman! -____-''

You Might Also Like

12 comments:

  1. Prcaya sally memg superwomen he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...bunyi mcm kejam je tau statement! Hahaha ;)

      Delete
  2. lepas ni turn kak sally la plak naik pelamin ye?heheeh

    ReplyDelete
  3. yeay!! superwomen yang berjaya lah

    ReplyDelete
  4. Ada orang datang kelantan tak cakap .Hehehehe

    ReplyDelete
  5. happy tgk gmbr..hihi

    p/s: yui cashout 26/5/14. selalu mmg cashout antara 26-30 hb dalam sbulan..

    ReplyDelete
  6. lpas ni tunggu turn sally plak..hehe =)

    ReplyDelete
  7. wahh sama padan sama cantik ;)

    ReplyDelete
  8. boleh plak mak andam tu mekap smpai mcm tu skali ye..:p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!