Shopping at KL Raya Fest!

1:30:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Ahad lepas...Sally sempat ke KL Raya Fest kat PWTC sebelum bergegas ke majlis Iftar Bersama Blogger 2014 yang diadakan petang tu...awalnya tak niat nak shopping pun...cuma nak hantar cookie kat +Ainim Suju je...hihihi...customer kita yang ajak ek...bukan sengaja..hahahaha


Sally bawak cousin Sally...sebab kebetulan dia ada kat rumah masa tu...kalau tidak mmg naik train je pagi tu...tapi dah ada driver...kita ajak jela kan...ahahaha...kejam ek?



Sally tak shopping banyak pun...sebab mmg tak niat nak membeli...tapi melayang jugak la 2 keping note kertas warna biru dalam nak tak nak shopping tu...Hahahaha...Sally beli shawl daripada koleksi dear solehah, baby macaroons, pin tudung dan jugak loose powder RonaSutra...hihihi...tu je..serius...walaupun ada lebih kurang 300 vendor dekat situ...

Nak shopping susah sebab terlalu sesak! Nak berjalan pun tak mampu...inikan pulak nak shopping...fuuuhh~ dah lebih kurang macam kat Jalan TAR!

-_____-''

You Might Also Like

9 comments:

  1. Hari tu mmg nak gi, tpi ble mmbe bgtw kt tmpt tu sesak gle2..tros tak jadi gi..tros ubah plan gi KWC je..heheeheh

    ReplyDelete
  2. wah bestnya baby macaroons tue kak sally . macam sedap jee

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak pergi. Huhuhu. Amboii macaroon tu tak reti reti ke nak kongsi. Haha. :P

    ReplyDelete
  4. alahaiii.. mcm na leh xtau ada benda cm nii... rugi nya tak pegiii.. salllyyyy kenapa xgtauuu kakkkk... ~_~

    ReplyDelete
  5. 2 keping note warna biru = MYR 100 ke?

    Dah lama tak tengok duit Malaysia, dah tak berapa nak ingat dah.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!