Open order for Almond Chocolate Chip cookies!

9:17:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Tuu diaaa...pagi lagi dah buat business...Hahahaha...yela..orang kata nak cari rezeki kena bangun pagi-pagi...so, Sally iklan la pagi-pagi...sama je kekdahnya kan..? Hahahaha...

Macam yang Sally pernah tunjuk dekat korang dalam entry Almond Chocolate Chip Cookies, Sally dan kakak dah nak finalize order untuk cookies ni...al maklum la kan...tangan yang buat nya Sally dengan kakak je...takut nanti kalau last minute sangat, risau tak dapat nak siapkan je...sebab ramai yang nak ambil next week dah...so, tarikah akhirnya pada 11 Julai 2014...


so, kepada yang masih berminat...boleh la contact Sally atau kakak ye...hihihi...jangan risau...tak mahal...cuma RM20 (50pcs)... kalau nak pos, kena tambah kos postage sendiri la ye...hihihi...

thanks in advance kesayangan! :)

You Might Also Like

14 comments:

  1. wah businesswoman dah sekarang...hew hew hew...semoga mendapat sambutan ek sally, tapi akak nak sample boleh??? nak rasa air tangan sally...ekekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak sample tu boleh...nak bg tu yang tak tau nak passed camne...hihihi

      Delete
  2. wah . semoga melimpah rezekinya nanti ...

    ReplyDelete
  3. sedap tu, moga bertmbah rzeki dibln ramadhan ni..:)

    ReplyDelete
  4. makin maju ya sally..gud luck.lya baru nak baru nak warm up buat biskut he

    ReplyDelete
  5. wau...akak pun dah start jual kuih raya..tapi bukan hasil air tangan akak la..

    ReplyDelete
  6. moga perniagaan sally berjalan lancar :),

    ReplyDelete
  7. businesswoman nampak. all the best Sally. hikhik

    ReplyDelete
  8. bestnya nak buat kuih jual..:)

    ReplyDelete
  9. Berbisnes pulak ehh sekarang. Semoga bertambah rezekinya. Aminnnn ;)

    ReplyDelete
  10. Hehehehe mohon bawak sikit untuk Qila besokk wiwiwi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!