Koleksi duit raya..buat masa ni...

10:42:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments


Siapa kata dah bekerja..dah ada duit sendiri tak dapat duit raya..? Hehehehe...disebabkan Sally bekerja dalam bidang construction...So, kadang-kadang tu ada sub-con, supplier yang bagi duit raya..tapi ada jugak yang mengelat...dorang hantar hamper je kat office..hehehe...tapi syukur jugak...walaupun dah besar kan...Alhamdulillah...boleh la buat-buat tambahan kan...hihihi...

Sebelum raya ni dapat 8 paket...semoga lepas-lepas raya ni nanti still akan dapat lagi..hahahaha...semoga murah rezeki mereka semua...terutamanya yang bagi paket hijau paling depan tu, big boss Sally...Dato' Nazir...

mode : Senyum sampai telinga.

You Might Also Like

28 comments:

  1. bestnye dapat duit raya....

    Anak katak makan ketupat ,
    Makan ketupat sambil melompat ,
    Hari raya sudah nak dekat ,
    Minta ampun sebelum terlambat .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...ada rezeki lebih sikit bulan ni :)

      Delete
  2. wah..ngelat nie ..banyak dapat...akak nak jugak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigoo~ mana ada sally ngelat kak oii..orang bg kita ambik :P

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah kak...ada rezeki lebih sikit bulan ni :)

      Delete
  4. Wah bestnya. Nak jugak duit raya. Hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...akak kena mintak sendiri la gamaknya :P

      Delete
  5. Replies
    1. aiyoyoyo...jangan la jeles macam ni...

      Delete
  6. wow , banyaknyaa . untunglaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada la rezeki sikit...alhamdulillah... :)

      Delete
  7. ni yang jeles ni...akak dapat kad raya je.hahaha

    klik dove untuk tambah lagi duit raya Sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...jgn la jelesss kak oii..hihi..

      Thanks! (^~^)

      Delete
  8. alhamdulillah ... rezeki ramadhan . sis pun masih dpt duit raya ...

    ReplyDelete
  9. Wahhhhhhhhh bessnyerrr ..Banyak tul Sally dapat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki kak...buat tambah tambah bulan Syawal ni... (/^▽^)/

      Delete
  10. wahhh! bestnyee dpt duit raye lgiii:)

    ReplyDelete
  11. untungnya. kite tak dapat pun lagi duit raya :(

    ReplyDelete
  12. wahh kak sally...banyaknye dapat duet raya....awl plak tuh... bestnye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org tua kena dapat duit raya awal..hahaha

      Delete
  13. Untung sangat kak Sally dapat duit raya besar-besar macam ni.

    Tahun ni, saya tak dapat duit raya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoi...kalau la Farah dekat..dah lama kak sally bg tau...meh la blk Malaysia! (-^〇^-)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!