Friday, July 25, 2014

Koleksi duit raya..buat masa ni...


Siapa kata dah bekerja..dah ada duit sendiri tak dapat duit raya..? Hehehehe...disebabkan Sally bekerja dalam bidang construction...So, kadang-kadang tu ada sub-con, supplier yang bagi duit raya..tapi ada jugak yang mengelat...dorang hantar hamper je kat office..hehehe...tapi syukur jugak...walaupun dah besar kan...Alhamdulillah...boleh la buat-buat tambahan kan...hihihi...

Sebelum raya ni dapat 8 paket...semoga lepas-lepas raya ni nanti still akan dapat lagi..hahahaha...semoga murah rezeki mereka semua...terutamanya yang bagi paket hijau paling depan tu, big boss Sally...Dato' Nazir...

mode : Senyum sampai telinga.

28 comments:

  1. bestnye dapat duit raya....

    Anak katak makan ketupat ,
    Makan ketupat sambil melompat ,
    Hari raya sudah nak dekat ,
    Minta ampun sebelum terlambat .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...ada rezeki lebih sikit bulan ni :)

      Delete
  2. wah..ngelat nie ..banyak dapat...akak nak jugak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aigoo~ mana ada sally ngelat kak oii..orang bg kita ambik :P

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah kak...ada rezeki lebih sikit bulan ni :)

      Delete
  4. Wah bestnya. Nak jugak duit raya. Hu hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...akak kena mintak sendiri la gamaknya :P

      Delete
  5. wow , banyaknyaa . untunglaa :D

    ReplyDelete
  6. ni yang jeles ni...akak dapat kad raya je.hahaha

    klik dove untuk tambah lagi duit raya Sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...jgn la jelesss kak oii..hihi..

      Thanks! (^~^)

      Delete
  7. alhamdulillah ... rezeki ramadhan . sis pun masih dpt duit raya ...

    ReplyDelete
  8. Wahhhhhhhhh bessnyerrr ..Banyak tul Sally dapat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki kak...buat tambah tambah bulan Syawal ni... (/^▽^)/

      Delete
  9. wahhh! bestnyee dpt duit raye lgiii:)

    ReplyDelete
  10. untungnya. kite tak dapat pun lagi duit raya :(

    ReplyDelete
  11. wahh kak sally...banyaknye dapat duet raya....awl plak tuh... bestnye :D

    ReplyDelete
  12. Untung sangat kak Sally dapat duit raya besar-besar macam ni.

    Tahun ni, saya tak dapat duit raya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoi...kalau la Farah dekat..dah lama kak sally bg tau...meh la blk Malaysia! (-^〇^-)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!