Iftar 2014 : Restoran Arab Sawarbina bersama 5 Bestari!

11:12:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Hai! tetiba kan..hahaha....kalau korang ingat, Sally selalu je bercerita pasal kawan-kawan sekolah Sally...kitorang mmg rapat la since semua masih lagi ada kat area keramat ni kan...

Jumaat lepas, kami sempat la berbuka sekali...rindu oii...even tak cukup geng semua..tapi takpe la...janji dapat jumpa part of them pun takpe dah...dah la seronok kena bahan sebab jadi blogger...kuang ajaqq punya kengkawan..hahahaha...



Restoran Arab Sawarbina ni mmg port lepak budak kelas Sally...kalau ikutkan...dalam seminggu mau 3-4 kali dorang melepak kat sini..nak bukak puasa pun nak makan buffet kat sini semata-mata nak makan kambing..hahahaha...dorang ingat sedap sangat kambing tu..? (orang yang makan kambing sikit membebel)

Overall makanan kat sini boleh la tahan...mungkin sebab Sally tak minat sangat makanan arab sebab terlalu cepat kenyang...dah la makanan dia semua berat-berat sangat..mau tak start makan dah melantak nasi..nasi saje dah berapa jenis...tapi gambar makanan tak dapat nak ambik sangat la...segan oii..hihihi



Ni half of my boys dalam kelas...jarang jumpa..serius rindu dorang oii...yang perempuan kami ada 8 orang je...tapi yang sempat datang cuma Sally, Ain dengan Nashrah je...yang lain tak sempat sebab busy dengan kerja dan sebagainya...





Ni la kambing yang dorang suka sangat tu...errr..Sally makan sikit je..muak...Sally banyak ambik prata, kuih dengan kebab...syokk oii... (err...kata tadi tak suka makanan arab?)



Lepas makan...masing-masing solat je dekat restoran tu dan kami menghala ke Wangsa Walk mall untuk late night bowling!




Ni best friend Sally..kenal since darjah 2 lagi tapi mula rapat masa tingkatan 3..hehehe...



Rindu gila-gila kat dorang...lepas ni nak buat short travel atau vacation pulak...macam yang masa kitorang g Melaka utk wedding kawan kelas ni jugak..hihihi...syukur dapat kenal dorang!

p/s : Isnin ni ada gathering dengan kawan-kawan sekolah rendah..

You Might Also Like

12 comments:

  1. dah lama tak makan nasi arab...ni yang rasa nak cari petang nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menjayakan misi mencari kakak...hihihi

      Delete
  2. wah seronoklah untunglah orang tu...

    ReplyDelete
  3. 5 bestari kelas akak ni masa tahun 2000..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sally, sedapnya.. nak gak cari nadi arab, heee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..hihihi...nak kata mengidam baby dah keluar...Selamat menjayakan misi mencari!

      Delete
  5. Ok..akak is jeles...I love kambing....

    ReplyDelete
  6. bestnye, sporting semua clusmates kak sally.. :D

    ReplyDelete
  7. Sedapnya! Saya pun tak berapa suka sangat makanan Arab sebab makanan dia berat sangat dan banyak sangat. Selalu tak habis makan. Rasa bersalah sangat sebab membazir.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!