Iftar 2014 : KLCC & Photoshoot

3:59:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Ini memang betul entry basi...entry ni sepatutnya tertulis 7th Julai yang lepas..tapi sebab kekangan masa final exam...sampai terlupa! hahahaha...hari Ahad (6th Julai 2014) merupakan hari lahir Dayah...walaupun Sally ada paper hari tu...masih la Sally luangkan masa nak celebrate birthday dia...dah la susah nak jumpa dia kan...kalai ni berempat termasuk Kak Wa (kakak sulung Dayah) dan kawan rumah dia (lupa nama!)...

Sebab Sally lewat sikit...jadi takde tempat nak makan...semua dah fully booked, so pergi la menadah muka kat food court yang dah memang sedia penuh...alhamdulillah...nasib baik ada pasangan foreigners tu bangun...so, boleh la kami makan...even meja kecik tapi syukur la daripada takde kan?


Sally makan Pepper Lunch je...sebab dah lambat kan...mmg ramai orang tengah beratur nak makan...yang ni pun nak dekat setengah jam Sally tunggu...muahahha...nak tunjuk makanan dia dah masuk dlm perut...hikhik...

Lepas makan...g solat kejap dan nak balik la...masa lalu kat tengah-tengah KLCC tu...ada nampak decoration untuk Hari Raya Aidilfitri...so, apa lagi...sally yang dah mmg dengan baju kurung ni...terus la posing! muahahaha...awal tu macam malas tapi...nak jugak laaa...

Kak Wa...hihihi

Wefie~


mmg sama je gaya Sally...kan "orang kampung"


dengan birthday girl ^____^

Kekdahnya mmg dah gaya photoshoot raya dah oii...sampai rumah dah lewat...nasib baik la ada "pak guard" yang call setiap 2 minit tanya dah sampai ke belum...hihihi...

You Might Also Like

13 comments:

  1. Omakhaih ! Biru bonar baju kamu. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kata peminat cnblue.. Muahahaha...sumpah xde kaitan! ⊙ω⊙

      Delete
  2. salam. wahhh..nampak meriah ja mereka ni hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...hehehe...dah lepas berbuka kanan itah ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Cantik gila kak! Mmg rasa mcm kampung..Kat tgh bandar

      Delete
  4. Replies
    1. Comel kan?? Kan?? Hahaha...lol (≧∇≦)/

      Delete
  5. Aishh seronoknya mereka ekeke

    ReplyDelete
  6. Mood nak raya dahh mai dah dah mai dah hehehehe

    ReplyDelete
  7. bhahaaa..siapalaa pak guard tu..:p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!