Happy birthday to my sister!

9:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Asyik birthday artis Korea je kan...meh nak celebrate birthday kakak Sally nan satu ni haa...hihihi...ouh! before that...Salam Nuzul Al-Quran dan selamat bercuti kepada sesapa yang bercuti macam Sally!


15th Julai 2014..
Puan Siti Jahailah dah berumur 26tahun! hahahaha...dan alhamdulillah...dah pun selamat bergelar puan sejak 2 bulan yang lepas...hihihi...seronok oii makcik tu dah kahwin...dia dah tak kacau hidup Sally oii...hahahaha...okay...tipu je...Sally yang banyak kacau dia....and yeahh...Sally mmg tak banyak gambar dengan family...sebabnya dorang ni masing-masing muka mahal nak masuk kamera...aiseh!


So, kepada kakak yg pertama dan satu-satunya yang ada pun...

Selamat hari lahir yang ke 26 tahun...semoga tahun ni membawa banyak kegembiraan dan keberkatan kepada akak...Semoga perkahwinan yang dibina akan berkekalan dan sentiasa berada dibawah rahmat Allah SWT...kurangkan la garang tu...dah jadi bini orang oii..hahahaha....

Love you mucho mucho!

(^ ~ ^)

You Might Also Like

8 comments:

  1. hepy bufday buat kakak sally. smoga panjang umo dan dimurahkan rezekin, Aminn

    ReplyDelete
  2. Lya tumpang gembira wah birthday girl

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sally, sanah helwah buat kakak awak. hehehe singgah menabung zalora sini~~~

    ReplyDelete
  4. happy birthday sis..sally bagi hadiah apa hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir!!!
    Semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan...aamiin

    ReplyDelete
  6. Semoga berbahagia ..Selamat hari lahir untuk kakak Sally ya ..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday to kakak sally

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday to akak sally!! ;D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!