Sweet Heart Watch dah sampai...

8:36:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Awal pagi tadi...sampai la parcel yang ditunggu-tunggu sejak seminggu yang lepas...tadaaa!


Ini la jam yang sally cerita dalam entry Sweet Heart Watch by Her Jewellery... Dalam tu mmg sally share warna putih tapi sebenarnya Sally beli warna teal...overall okay la...agak berpuas hati jugak....warna teal jadi pilihan Sally sebab Sally rasa macam rare sikit...dah la kebetulan hari ni pakai baju warna teal jugak...hikhikhik...


Jam tangan yang berunsurkan batu swarovski daripada Her Jewellery ni boleh la diterima...sebab Sally mmg tak boleh pakai steel...boleh guna either getah atau pun leather je...tapi Sally lagi suka jam macam ni...leather tu kadang cepat berpeluh...Nak kata suka sangat tu tak la...tapi masih lagi takde apa nak komen...so far so good...


So, say hello to sweet heart watch! :)

You Might Also Like

14 comments:

  1. Cantik jam baru kak Sally! Bling bling lagi tue. Tambah pulak warna teal, memang cantik! Suka warna teal. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...itu jugak la motif kenapa beli..hahahaha :D

      Delete
  2. amboi kome.. beli 2 jam teruih.. hahaha :D sakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...I beli before beli jam utk korang...Tp sbb posting dr Singapore.. Dia lama sikit...

      Delete
  3. Amboi macam cantik je . macam comel je . Hehehe . Bling bling gitu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam-macam comel... Macam-macam cantik..hahaha

      Delete
  4. lip lap batu tu yg best ... nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. batu tu je yang mahal kak..jam murah..muahahaha :D

      Delete
  5. Replies
    1. warna dia yang menarik perhatian tu kak...hehehe ^_^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!