Friday, June 27, 2014

Siti & Sally : The Sister's Closet


Berkaitan entry Wordless Wednesday! [Teaser] pada rabu lepas, rasanya rata-rata dah dapat agak kan...sekarang ni sally berkongsi dengan kakak untuk buat business menjual pakaian wanita disamping ambil tempahan untuk buat lemon cheesecake dan almond chocolate chip cookies yang akan dibuat sepanjang tahun..tak terhad untuk raya ye..hihihi...Alhamdulillah...dah start pengeluaran dah pun...dan minggu ni dah mula busy sebab ramai dah buat order..stok baju pun dah berkurang..hihihi...

Kami ni masih lagi dalam proses nak belajar...hihihi...masih lagi baru...harap-harap dapat la bagi sokongan dekat kami ye...aicehh...ayat budak praktikal sangat kan...muehehehe...sebelum ni banyak dah business Sally buat tapi kebanyakkannya Sally buat secara separuh masa je...tapi kali ni nak buat secara serius la...hihihi..InsyaAllah...

Kalau belum LIKE kat Facebook [Siti & Sally : The Sister's Closet] boleh la menjengah ek...even page tu masih dalam pembinaan lagi...dapat kakak buta IT, adik dia la jadi mangsa...Instagram masih dalam proses... Sally akan update satu persatu ikut masa..sebab Sally tgh busy nak final exam next week..hihihi...

#SitiSally #TheSistersCloset #Kami Jual #Sisters #RayaCollection

11 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!