Siti & Sally : The Sister's Closet

12:36:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Berkaitan entry Wordless Wednesday! [Teaser] pada rabu lepas, rasanya rata-rata dah dapat agak kan...sekarang ni sally berkongsi dengan kakak untuk buat business menjual pakaian wanita disamping ambil tempahan untuk buat lemon cheesecake dan almond chocolate chip cookies yang akan dibuat sepanjang tahun..tak terhad untuk raya ye..hihihi...Alhamdulillah...dah start pengeluaran dah pun...dan minggu ni dah mula busy sebab ramai dah buat order..stok baju pun dah berkurang..hihihi...

Kami ni masih lagi dalam proses nak belajar...hihihi...masih lagi baru...harap-harap dapat la bagi sokongan dekat kami ye...aicehh...ayat budak praktikal sangat kan...muehehehe...sebelum ni banyak dah business Sally buat tapi kebanyakkannya Sally buat secara separuh masa je...tapi kali ni nak buat secara serius la...hihihi..InsyaAllah...

Kalau belum LIKE kat Facebook [Siti & Sally : The Sister's Closet] boleh la menjengah ek...even page tu masih dalam pembinaan lagi...dapat kakak buta IT, adik dia la jadi mangsa...Instagram masih dalam proses... Sally akan update satu persatu ikut masa..sebab Sally tgh busy nak final exam next week..hihihi...

#SitiSally #TheSistersCloset #Kami Jual #Sisters #RayaCollection

You Might Also Like

11 comments:

  1. boleh la akak menjengah nanti...

    ReplyDelete
  2. Semoga terus maju jaya dalam dunia perniagaan. :)

    ReplyDelete
  3. seronok kan berbisniss..gud luck sally go go

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...
    Semoga suksess!!

    ReplyDelete
  5. semoga sentiasa dimurahkan rezeki :D

    ReplyDelete
  6. Nanti akak jengah2 ye sally....semoga sally dan kakak maju dlm dunia perniagaan...

    ReplyDelete
  7. Moga berjaya business nya kak Sally :)

    ReplyDelete
  8. dah start berbisnes..smoga brjaya kak sally..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!