Sister's bonding time.

10:02:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Korang dah baca entry Happy 26th birthday Nickhun 2PM? Kalau dah baca mesti korang paham apa yang Sally bebel kat atas ni..hahahaha...Sally mmg saje bgtau kakak Sally yang hari ni birthday Nickhun...nak tengok dia terpancing ke tidak je..hahahhaa...

Selalu kalau lepak dengan mama dan kakak, Sally mmg akan bahasakan Yong Hwa sebagai "menantu mama"...hahaha...sesuka hati je kan...mama pun layan kan je...so, sebab nak perli Sally...kakak Sally boleh pulak suruh Yong Hwa datang Malaysia...siap cakap Yong Hwa menyombong duduk Korea..kuang ajaq punya kakak!

Hahahaha...tahun ni Yong Hwa kata raya kat Malaysia...so, Sally tak payah balik Korea la raya ni...eh? dah kata virtual hubby kan...feeling pun takpe dah...muahahaha...

p/s : statement atas ni sebab CNBLUE datang Malaysia utk 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur... mmg tak la Yong Hwa nak balik raya Malaysia oii...in future tak tau la..LOL!

video

You Might Also Like

16 comments:

  1. Bahahahahaha ! Pun bolehla adik beradik camni. Maaf Sally , Yong kata dia balik rumah kita raya tahun ni. Wakakakaa. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...cakap jela kami comel..kan senang..hahaha...

      awak lupa awak dh nak kawen ek? :P

      Delete
  2. alahai yonghwa pose sorg2 kat korea kesian dia.. mujuq dia raya kat malaysia kan.. bagi dia makan ketupat rendang banyk2 nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kesian kat dia kak? patut kesian kat Sally yg menanggung rindu ni..muahahaha...

      tak tau dorang bg makan ape tahun ni..sebab tahun lepas pun dia dtg lepas raya jugak :)

      Delete
  3. wah , ada geng suka k pop juga kat rumah tu yer ... best2 . suka2 jer sally menyakat ... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally dengan akak je..mama tu lalang..muahahaha...dia suka semua :P

      Delete
  4. Replies
    1. Jangan la ketawa Una..kejam bbnor..hahaha :P

      Delete
  5. Nak jadi adik ipar boleh ? Macam TER-suka minhyuk pula . Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Nik...kak sally takde masalah..hahaha :P

      Delete
  6. salam. haha macam+ ja sally :D rasa kelakar pulak baca entri ni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak sally mmg perangai dia pelik...mcm adik dia..muahahaha 😂😂

      Delete
  7. Replies
    1. amboi...hahahaha je mampu? ihiksss :P

      Delete
  8. hahaha..family je paham perangai kita kan..
    dan diorang je yg boleh terima kita seadanya..:')

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!