Official merchandise for 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert!

4:01:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

Hahahaha...orang lain dok la sibuk puasa, tak kurang jugak yang dah feeling raya macam kat shopping complex...musykil Sally! hahahaha...actually Sally bukan la tak memandang tinggi Ramadhan, tapi bila teringat entry daripada rakan blogger Syira Lokman dalam entry beliau yang bertajuk "Rahsiakan ibadahmu sebagaimana kau merahsiakan keaibanmu"...Jadi tak perlu la nak hebahkan berapa rakaat terawih, berapa muka surat Al-Quran dibaca kan...sebagai inisiatif, kita tukar pasal benda lain...

Lightstick
official T-Shirt (B)
Sebagaimana yang dah Sally war-warkan sebelum ni...yang perhentian terakhir untuk 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert akan berhenti di Malaysia...sebagai destinasi terakhir..Jujur kata la...orang lain counting days untuk kahwin macam Nurie, (muahahaha)...tak kurang jugak yang counting bila nak raya kan...tapi Sally mmg counting days untuk CNBLUE datang Malaysia buat kali kedua! hahahahaha...

Slogan (Muffler)

Berbalik kepada tajuk...hehehe..ni orang panggil persediaan..LOL...orang sibuk beli baju raya, kuih raya...Sally beli official merchandise pulak...mmg sah la Sally ni spesis manusia yang pelik -___-''

Semua tu Sally baru dapat kecuali muffler tu...itu Sally dah beli masa kat Singapore...hihihi...actually ada banyak lagi official merchandise...dah cukup-cukup la Sally bagi FNC Entertainment tu bertambah kaya...muahahaha...Yang ni kawan Sally beli masa dorang g konsert kat Busan, Korea 2 minggu lepas...


p/s : Muhasabah diri kejap...baik la sedekah kan..tapi dah terbeli...huhu...takpe...
Rahsiakan ibadahmu sebagaimana kau merahsiakan keaibanmu..

You Might Also Like

32 comments:

  1. Uhuk uhuk uhuk , batuk sikit. Hahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip haip...batuk kenapa? Muahahaha... 😒

      Delete
  2. Wah macam best je Kak Sally . Ni mesti dah siap sedia nak pergi konsert CNblue kan . Untunglah . Bawak Nik sekali . Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...maghi la kalau nak join...nak bawak boleh...tapi byr sendiri la...muehehehe... :)

      Delete
    2. Bila tarikh konsert tu akak ? Mesti akak dah beli tiket kan ?

      Delete
    3. konsert 9th August Nik..hahaha...relax la..awal lg nak beli tiket :P

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehe..alhamdulillah... Mmg happy! ;)

      Delete
  4. Hehehe minat punyerr pasal ikut jerla apa kata hati Sally ..
    Jgn pakai buat rayerr udahler dik non..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha...mana akak tau Sally nak buat raya ni? Sama je jawapan dgn ibu -____-"

      Delete
  5. bukan derma , sedekah ... heheheee ... selamat menjalani ibadah puasa sally .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...lebih kurang tu kak...eheee~ Salam Ramadhan jugak buat akak :)

      Delete
  6. Assalamualaikum Sally.. selamat berpuasa dari Ros :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam... Salam Ramadhan jugak buat Ros ye! :)

      Delete
  7. Bila exact date diaorang datang Malaysia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. exact date tak tau...tapi utk konsert on 8th August! :)

      Delete
  8. salam. wahhh aktif betul dia dengan CN blue ni ya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...hehehe...aktif terlebih sikit! :D

      Delete
  9. kite pun tengah counting days jugak.. *nak jugakkkkk perempuan ni kan*

    Sally belanja tiket satu. XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...kalau part belanja tu mmg susah nak layan..hahahaha

      Delete
  10. Hi Sally,

    Discovered blog Sally time search cn blue Can't Stop Merchandise. Im a fan as well. :)

    Nak tya, mana bli merchandise (lightstick)? Dgn FNCstore or IME production?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ann aka BOICE,

      Sally beli masa konsert kat SG...and others beli masa few friends g Busan utk konsert...nnt masa konsert ada jugak jual official...ada few online seller jual tp high price sikit la...kalau nak beli dengan fanclub dah tutup dah...so, last choice kena tunggu la time konsert...beli direct dr FNC mahal sikit...IME Production xde kaitan dengan merchandise :)

      Delete
    2. Terima kasih Sally 4 the info.

      I'm a new fan actually. Br pg concert diaorg last year (my 1st korean concert pula tu) and I fell in love with them..soo cool..haha..so bla dpt tau yg diaorg datang lg dis year, I'm soooo excited. :) ..Nak pg tp ticket lom bli lg...msh tgh kumpul $$ for it..hehehe. Hopefully I can make it.

      Delete
    3. No problem Ann...glad to help you..Heee~

      Sempat lagi...ada lg 24 hari lagi nak konsert... Still ada masa...don't worry... ;)

      Delete
    4. Hi Sally,

      Sorry sebab menyemak kat blog Sally ni. Guess what? I can make it to the concert. Wee...:) Too excited to share the news. Anyways, Selamat Hari Raya to you and let's have fun at the concert. I will greet you, if I see you. So hope to see you.

      Delete
    5. Hi Ann!

      Happy nya dengan Ann dapat g..hehehe...hopefully can see you there...boleh pm kat fb pun..in case kalau nak jumpa.. (≧∇≦)/

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!