Imma happy girl today! :)

9:00:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Seharian hari ni bermalasan dekat rumah...baru tergerak hati nak bukak laptop dan jugak nak bukak blog...kalau ikut hati mmg bangun pagi terus dah nak update semua, segala entry yang dah 2-3 minggu duduk dalam draft tanpa tuan blog pandang dia....

Hari ni duduk relax je...tengok TV, masak, makan dan jugak hadap assignment...yela..benda yang dah 2 minggu tinggal...sebab terlalu busy dengan majlis dan kenduri kakak Sally...minggu ni pulak dah last week nak kena submit last assignment untuk semester ni...lepas ni ada masa kurang lebih 3 minggu untuk prepare untuk final exam...

Pagi tadi tetiba teringin nak minum kopi sambil nak habiskan baca buku baru Sally...tapi tak kesampaian bila terfikir malas nak keluar dan rasanya lebih baik kalau kita siapkan assignment kat rumah kan..?
heee~ tapi kan...tapi kan....


Walaupun duduk rumah hari ni...ada orang baik hati hantar Dark Mocha Frappucino, dengan set perfume dengan body lotion & shower gel daripada Body Shop...mentang-mentang hari ni last sale kan..hehehe....kalau tak sale..haram nak beli kan? thanks love!


Sebab kan mood sangat okay harini, siap masak Spaghetti Chicken Bolognese untuk dinner..hehehe...kalau happy kena kongsi kan?


Imma happy girl today! :)

You Might Also Like

6 comments:

  1. alhamdulillah ... bukan senang nak dapat rezeki nih . sodap tuh .

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaaaaa kak Sally :D

    ReplyDelete
  3. wow sapa bagi body shop tu... untung l;a

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... kalau xpat hadiah pon kene happy...

    ReplyDelete
  5. I'm happy for you but
    Quite sad when you eat that without me kak Sally :(((

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!