Girls day out! :)

2:58:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Hari Sabtu lepas, Sally ajak Iera dan Dayah keluar...saje je...sebab macam dah lama tak jumpa dorang kan...hihihi...kalau berjumpa, tempat yang best nak lepak..kalau tak kedai makan...mesti kedai makan...hahaha...motif dia mmg kedai makan kan?


Cuba teka kat mana? Hahahaha...surely tau kan...ni kat Seoul Garden...sebab Iera dah janji nak g makan kat sini..hahaha...siap seret la Dayah..hehehe...Sally tak nak la tujuk gambar makanan...nanti kang ada yang tetiba gastrik pulak...muehehehe...


Yang sebelah kiri tu Iera, sebelah kanan tu Dayah...Sally? tak payah kenal la kan...hahahaha...
 

Yang ni masa menggila dalam kereta..jammed gila weh Sabtu tu sebab orang semua keluar nak beli barang dapur...lagi-lagi AEON big ada member card sales kalau 28th kan..? sementara tunggu kereta nak bergerak...nak dekat 10 gambar boleh diambil... **nak bgtau jalan jammed**


Ingat tak entry Advanced and belated birthday gift! Hehehehe...alhamdulillah...dah sampai kat tuan dia..kecuali yang Syifa' punya je still ada kat Sally...sape suruh dia balik Penang kan..? LOL..tak bermotif marah orang..hahahaha...takpela...nnt boleh bagi kot...bukan nya tak jumpa dah kan..hikhikhik...

p/s : Awesome weekend with BFF! :D

You Might Also Like

15 comments:

  1. lor baru nak tengok gambar makanan...ooopsss...ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Ala baru nak telan telan airliur tengok gambar makanan. Ekekeke. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi...puasa ke tak ni? **angkat angkat kening

      Delete
  3. ho la...tak bole tayang ek...aduss

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki sebelum puasa ;)

      Delete
  5. Replies
    1. Yup! Mmg kak sally beli yg sama..hehehe

      Delete
  6. AEON big ada member card sales?laaa..tak tao pon..aeon ade la bagi msj..tapi malas nak baca..hehe

    ReplyDelete
  7. nasib baik tengok malam2. kalau siang mau nye hentak2 kaki nk g seoul garden. kihkih

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!