Fanatik yang membahayakan.

2:29:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments


Yeay!
Okay la...hari ni Sally cuma nak bebel sikit je...tentang fanatik...Kalau tgk muka Yong Hwa ni...masalah boleh terbang pergi tau...tapi bila ada something bad happen kat dia...kita pun turut tercuit sekali...laaa...dah kata virtual hubby kan..muahahaha...(feeling tu part yang over sekali)


Macam yang korang semua tak tau (mmg korang tak tau pun kan?), CNBLUE baru je menamatkan konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Shanghai beberapa hari lepas...masa dekat airport ada satu incident yang bagi Sally tak sepatutnya berlaku walaupun kita minat tahap fanatik dekat dia...which is jangan la ingat Sally takkan buat kalau Sally ada kat tempat dorang, tapi kalau sampai tahap membahayakan...macam tak best pulak kan...

Incident yang Sally maksudkan bila masa arrival ahli CNBLUE ke Shanghai...mmg ramai peminat yang tunggu kat airport...walaupun kat Malaysia pun sama..tapi at least kat Malaysia ada jugak penghadang...so that, dorang tau sampai tahap mana dorang boleh capai...tapi berlainan kat Shanghai...

boleh tengok video kat link SINI


Masa kena grab tu, Yong Hwa langsung takde marah...walaupun pada hakikatnya badan dia penuh scratch...sebab yang tariknya semua perempuan yang stok-stok kuku cantik..hihihi...camne Sally tau tu tak payah la tau...dah nama pun ramai informer kan..hahahaha...tapi mmg respect la dengan dorang...mungkin bagi ahli CNBLUE sendiri, tanpa peminat...siapa la mereka kan...

Fanatik tu tak salah, tapi kalau sampai tahap bahayakan orang tu mmg dah mula bermasalah..hehehe...tak pasal-pasal penuh cakaran kat belakang...Sally pernah jugak cerita pasal tahap fanatik peminat dekat Shanghai masa konsert tahun lepas, jemput la baca kat SINI...

Macam-macam la dorang ni...ihikss..


eh, cepatlah bulan August..rindu dah ni..heeee~ ^_^

p/s : Sally mmg update entry ni khas untuk Nuriesya Nadia...hahaha...jangan curi gambar kita ek! penat edit okay? Kalau nak, sila mintak...hahahaha....

You Might Also Like

23 comments:

  1. habislah semua badan dia ada kesan cakaran peminat...dasyat...hehe

    ReplyDelete
  2. marah sally orang buat yong hwa macam tu...ish ish ish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. marah la kak...kesian hubby kita..ekekekee

      Delete
  3. dah nampak lain..masa kat RM dulu kurus lagi ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sekarang dah bina muscle...sebab nak berkalon jd pahlawan..huhu :)

      Delete
  4. mak aih...smp bercakaran...huhu fanatik sgt ni...scary pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe...kesian hubby kita..huwaaaa~ :(

      Delete
  5. Huiii , ape ni main cakar cakar. Kita pun tak sempat cakar rimau lagi dorang dah cakar. Biadap. Eh marah !! Hurhhhhh. T_T. Sian Yongie kitaaaaaa. Huwaaaaa.

    p.s : Sally whatsapp semua. Mekasih. I love you. <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian oppa...huhuhu...kita kalau cakap...aum aummm..hahahaha :D

      p/s : bayar dulu dik :P

      Delete
  6. Replies
    1. wasalam..huihhh huisshhshshs....huihhhh~ :D

      Delete
  7. baca entry kat sinilah sis mula kenal cnblue ... heh heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...dah suka cnblue ke belom? :D

      Delete
  8. Replies
    1. haip haip! jang geun seuk nak letak mana?

      Delete
  9. Peminat-peminat yang fanatik ni sangat menakutkan tahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. peminat yang marah peminat fanatik ni lagi bahaya tau? :D

      Delete
  10. Mesti banyak scar kan...ayooooo....

    ReplyDelete
  11. Wahh speechless hehee... tp fanatik mcm tu mmg mmbahayakan.. melampau kan...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!