Bercuti lagi ~

10:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Hari Jumaat (6/6/14) ni merupakan hari majlis bertandang buat kakak Sally, so..nak ke Jeli, Kelantan la Sally hujung minggu ni...lepas tu kena attend wedding cousin pulak kat Machang, Kelantan (7/6/14)...yang tu pun Sally tak pasti lagi nak g ke tidak...sebab macam penat la pulak...Isnin nak kena keja dah...takkan lepas kenduri terus nak balik KL kan...penatnya lahaiiii....

Sally kena pergi awal dengan kakak Sally, nak kena teman dia...adeh....kalau ikut hati malas nak g...tapi takkan tak pergi pulak kan...macam kejam...huwaaaa~ cuti kita dah nak hbs oiii....raya ni kena unpaid leave la...sebab cuti dah genap-genap untuk final exam bulan Julai nanti...

Bos, setahun cuti 80 hari tak boleh ke?

-___-''

You Might Also Like

8 comments:

  1. heehhe untung la kalau bos nak bg cuti sampai 80 hr utk satu tahun. haha ok. happy holiday sista !

    ReplyDelete
  2. amboi kak sally, sampai 80 hari cuti, aip aip.

    ReplyDelete
  3. setahun 80 hari cuti sy pun nk apply tempat keja tu gak lah...:D

    ReplyDelete
  4. husna suka!! boleh jenjalan..hehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!