Aplikasi LINE yang jarang digunakan.

11:15:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Sape kat sini pengguna whatsapp? Sally yakin..rata-rata yang duduk kat Malaysia ni yang mana ada smartphone sure akan ada whatsapp sebagai pengganti kepada SMS...lepas tu akan ada la WeChat, Viber, Kakao Talk dan etc kan?


Sape yang pakai LINE..??

Sally jarang sangat pakai LINE...atau senang cerita mmg ada sorang je kawan Sally yang pakai LINE...dia je yg sesat...yang lain byk pakai whatsapp dengan wechat je...korang Sally tak pasti la...ni pada Sally la...Hari tu sampai tahap Sally dah uninstall LINE sebab rasa mcm buat penuh memory je..hahahaha...

Tapi sekarang Sally dah install balik...hehehe...sebab nak kena communicate dengan BOICE daripada luar Malaysia...macam Singapore, Indonesia dengan Philippines...hehehe...dorang sangat aktif pakai LINE okay! Macam mana kita pakai whatsapp aktif...camtu jugak la dorang pakai LINE...

Seronok bila borak dengan dorang...kadang-kadang cerita perihal hidup masing-masing...belum lagi part cerita pasal CNBLUE...huhuhu...tak salah buat ramai kawan kan..? Nanti kalau in future kita ada kemana-mana ke kan..boleh la jalan-jalan tanpa ada tourist guide...semua free je...muahahaha...okay, niat dah terpesong...

Aplikasi apa lagi yang korang ada dalam smartphone korang tu?

You Might Also Like

13 comments:

  1. Hehehe sama lerr tak pakai pon ..

    ReplyDelete
  2. i don't have ws, wechat, line, viber etc. bila lah nak dapat fon baru :(

    ReplyDelete
  3. niesa suka sgt app line ni..tp tu lah masalahnya..kwn2 niesa mmg kebykkan xguna line..tu yg uninstall jgak..kalau x mmg best je pakai line ni..

    ReplyDelete
  4. akak pun jarang guna..install sbb nak main game line jer..

    ReplyDelete
  5. uhuk takde smartphone lagi T___T

    ReplyDelete
  6. kan???lan pun dah install Line apps ini...tapi yang pelik macam mana kakak lan boleh terjebak guna Line nie..banyak plak tu kawan2 dia pakai Line..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Saya tak ada semua tu sbb pakai cuma corby II jeh . HAHA . Teringin nak beli fone android baru >_<

    ReplyDelete
  8. ada kat fon tapi tak penah guna...nak carik b0yce luar ngr macam kak sally jugak la ! hehe

    ReplyDelete
  9. Zara ada donlod tapi xjugak pakai2.. miahaha

    ReplyDelete
  10. Ada LINE juga tapi jarang guna. Lagi suka KakaoTalk sebab comel :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!