Apa yang jadi masa birthday Jung Yong Hwa?

1:23:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

Happy Birthday Jung Yong Hwa!

Birthday celebration at 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Busan (21/6/14)
**masa menaip ni semalam lagi...

Hahahaha...okay, yang ni randomly je Sally nak share...alaaa...please..please...

**yang mana tak minat tu, kalau rasa tak nak kena bash, mohon jangan baca atau berlalu pergi...tapi kalau nak baca, dialu-alukan..okay? Jangan takut, Sally tak makan orang...makan ayam goreng je :P

Macam yang Sally dah cerita dalam ucapan dalam entry SINI...kali ni Sally nak kongsi sikit je...sebelum tu, Sally nak wish la jugak kepada Lee Min Ho, Happy 28th birthday! hihihi...Sorry la...nampak sorang je...yang lagi sorang lupa nak wish...hahahaha...


Kalau korang dah baca entry awal pasal birthday celebration dia, mesti korang dah tau yang Yong Hwa ada kat Busan...untuk konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Busan....Seronok dia semalam, dekat dengan family...dapat celebrate birthday dengan family dia...Even parents dan abang dia pun ada jugak masa konsert...tapi yang tak best security dia...elok je ayah dia rakam Yong Hwa main piano, boleh pulak dorang suruh ayah dia padam...yela, even mmg rules konsert macam tu...cuba la consider sikit..kan?


Mmg heaven gila konsert malam semalam...birthday boy hyper active...boleh pulak nyanyi lagu "Love Light" sampai 6 kali...belum masuk encore lagu "You fallen for me" sampai 2 kali...adoiyai...seronok dia bukan main kan! ada banyak lagi fan punya cerita...tapi tu biar Sally simpan jela...kang tahap obses terlampau pulak...hahahaha...ohh man! serius rasa bengang gila tak pergi konsert kat Busan...kawan-kawan BOICE lain ada kat sana...tapi kali ni mmg kena pejam mata je...adeh! buat kerja gila tak ajak...pastu boleh pulak share banyak-banyak kat instagram...sadis!


Dorang celebrate birthday Yong Hwa kat konsert tu...mmg happy! dah la mmg kena betul-betul masa nak birthday dia kan...jeles...jeles....siap ambik group photo...dengki!


Ohh...before terlupa, Sally pernah cerita pasal fans project untuk Jung Yong Hwa kan..? so, ni Sally attach final outcome lepas dah disusun...tapi sayangnya projek untuk Kang Min Hyuk dah ditarik balik...sebab tak cukup participation...tapi takpela...at least something than nothing kan..?


Nampak tak Sally? hehehe...ayat yang tertulis tu...

"Happy Birthday Jung Yong Hwa, BOICE loves you.."

eh, ada lagi satu benda...sebelum Yong Hwa balik ke rumah lepas sampai ke Busan...Yong Hwa ada berhenti sekejap kat tepi pantai...jalan-jalan dengan buah hati dia sambil berpegangan tangan...guess who? Mak dia...aigooo~ comel gila...betul la kan...lelaki...walau sehebat mana dia pada pandangan mata orang...dia tetap budak kecil pada pandangan ibu kan...hihihi...rasa macam comel sangat bila terfikir dia jalan-jalan tepi pantai dengan mak dia sambil pegang tangan...tapi takde gambar...sebab gelap sangat katanya....


Gambar ni Yong Hwa update dekat official twitter dia lepas konsert...dorang celebrate birthday dia lagi sekali...dan gambar kat atas ni di ambil oleh Min Hyuk....comel je masing-masing...siap main mention-mention kat twitter.....

Tapi sayangnya...esoknya, seawal pagi dia dah naik flight balik ke Seoul...on his birthday! Family dia hantar ke airport...few times mak dia peluk dia...sambil usap-usap belakang dia...mungkin nak bg kekuatan kat anak dia sorang tu...wehh...ter feeling lebih pulak...



Semua berita ni Sally dapat daripada kawan Sally yang g konsert kat Busan,

damn! I hate you B!
nanti kalau Sally unfollowed kat instagram kang tau la....please stop updating...I really gonna unfollowed you after this...hahahaha...sabar jela hati...tabah lahaiiii...~ 

Hehehe...okay la...dah macam jauh sangat melalut ni...please say no to Monday Blues ye...

You Might Also Like

5 comments:

  1. ololo.. tecian sally xdpt pegi ... tapi xpa dia kan boyfren sally bukan ke sally bercandle light dinner berdua dengan dia lepas concert tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam mimpi pun tak sempat kak...schedule dia tight sangat la... :(

      Delete
  2. YaAllah , comel gilaaaa. Pitamlah macam ni weh. Baca pun senyum senyum. Susahla. T_T.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...serius tak leh nak bayang dia berjalan dengan omma dia kat tepi pantai...aduhai hati...bertabah laaa

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!