Almond Chocolate Chip Cookies.

1:14:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

Sebelum ni ramai yang cari resepi chocolate chip cookies ala-ala famous amos dalam blog sally...kali ni Sally ada berita yg lagi bagus! daripada susah-susah nak buat sendiri...apa kata kalau korang beli je kat Sally? dijamin sedap, InsyaAllah!



Bahan-bahan yang digunakan semuanya yang terbaik...Sally dan kakak tak pakai margarine okay? Pakai Buttercup...high quality oats, flour, almond nibs, chocolate chip last but not least ada grated chocolate inside da cookies...kami pakai chocolate jenama Beryls......gerenti semua bahan-bahan yang terbaik...

Semuanya homemade...dijamin bersih...jangan tanya la ada loga halal ke tidak...kalau ada yang kena katok kepala jangan tanya kenapa...risau harga mahal..? No way! Kami buat untuk makan, bukan untuk untung...barang-barang mahal? barang-barang terbaik...harganya takkan murah? Silap! Harga terbaik Sally bagi untuk semua!

RM20 utk 50 pcs!


Buat masa ni Sally ambil order untuk yang dekat area KL, Ampang dan kawasan yang boleh dicapai tanpa pos...tapi kalau ada yang request pos pun boleh! takde masalah...Sape nak tester, boleh jumpa Sally...kita makan-makan sampai puas, pastu order..okay??

You Might Also Like

29 comments:

  1. nampak sedaplah. pandai kak sally buat biskut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Kalau belajar, Mazni pun boleh ;)

      Delete
  2. nampak sedap la asally
    telan air liur dibuatnya
    harga pun ok tu
    tag sally: http://umikasum.blogspot.com/2014/06/first-mini-giveaway-topup-by-mrsyatie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kalau akak dekat, dah sally hantar kat akak tester..

      okay, nnt kalau asempat sally join tau kak :)

      Delete
  3. Sally bak sini sample satu Kak Lya nak raserr ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. camne nak bg kat kak Lya..? hehehe... :D

      Delete
  4. Replies
    1. Janji org suka pun dah syukur sangat :)

      Delete
  5. wah nampak menarik ni Sally. Almond Chocolate Chip Cookies biasanya paling laku di hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat nampak, InsyaAllah rasa pun sama! hihihi...tak nak ikut trend jugak? :D

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe...inconsideration nak beli kan? :P

      Delete
  7. Macam sedap je . Nak kasi free tak ? hehehe semoga businessnya lancar . Untunglah yonghwa dapat 'isteri' pandai buat biskut .

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam je Nik? hahaha...kalau nak tester boleh je kasi free..nak ke? muehehehe...

      kan? untung kan Yong Hwa :P

      Delete
    2. Ehh tester post ke apa ? Hehehe kalau order then post boleh kan ? hehehehe untung yonghwa .

      Delete
  8. Asslmkm sally.. Waaa.. Murahnya. Nmpk pun menarik..

    ReplyDelete
  9. C.o.d sampai depan rumah bleh??? Hihihi...xde2..sampai kl sentral bleh x sally syg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sangat..akak nak order ke nak tester?

      Delete
  10. Huaaaa ai like....feveret kot apa saje asalkan ada coklat...memang hantu coklat betul la hehe...boleh la order untuk raya nanti...

    Jom join SEGMEN di blog saya....tinggalkan url blog anda di sana...sama-sama kita blogwalking nanti okey

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    ReplyDelete
  11. cookies..:) for sure sedap melampau nih smpai boleh buat jual..

    ReplyDelete
  12. menarik ni.kalau ampang kat mana ?
    kat tesco ampang, boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sangat..akak nak order ke nak tester?

      Delete
  13. dah nak start musim org jual biskut raya nie... semoga berjaya..

    ReplyDelete
  14. my anak buah kata , kan bagus klu mak usu buat ... ye lah . blm hilang penat , dah licin biskut ku ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. Nak kak Sally, poslah sikit kat Azzwar ni hah!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!