Aaron Qhalael :)

1:02:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Sebelum majlis perkahwinan kakak Sally, Sally ada terima mesej daripada kakak tiri Sally yang cakap dia dah selamat melahirkan anak yang ke 3...hihihi...tak sempat makan nasi kenduri dia dah keluar dulu...

Lepas ibu dan arwah papa berpisah, dua-dua kawen lain...tu yang ramai jadi adik beradik tetiba tu..muahahaha...

so, meet my anak buah tiri Sally yang entah keberapa... Aaron Qhalael....hihihi...nama pun lahaiii...berbelit makcik nak sebut!


Gambar pun curi kat FB je ni..hahaha...mmg tak ingat langsung nak ambik gambar...sibuk main dengan si Aaron...dah la muka bulat! sebiji macam Shin Chan...langsung takde shape muka dia...comel gila lahaiiiiii....hahahaha...tengok nenek pegang...suka lettew jumpa cucu tu..hahahaha...jangan tanya aunty Sally tu...dia mmg ganas...pegang budak pun ganas...


Lepas main dgn baby...sampai rasa nak makan dia sebab comel...le cousin pun ajak g makan...ohh! lupa...Le cousin yang hantar sebab kebetulan rumah kakak tiri Sally kat Sungai Buloh...kebetulan cousin Sally pun kerja kat Hospital Sungai Buloh..so, senang la nak berjalan..hihihi...siap dia belanja makan...almaklum la orang gomen kan dah gaji semalam..kan..?

:)

You Might Also Like

12 comments:

  1. Semoga besar nanti handsome macam Aaron aziz lah ye, Aaron Qhalael :)

    ReplyDelete
  2. Welcome to the world Aaron . Alahai comel sangat . Hehehehe

    ReplyDelete
  3. bawak mengucap sally..jangan dimakan baby yang comel tu...kesian kat dia...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. hehehe tahniahhhh.. comel semoga membesar dengan sihat Aaron

    ReplyDelete
  5. hari2 lalu tol hosp. sg. buloh.. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!