Semakin hari semakin.....

4:57:00 PM Sally Samsaiman 45 Comments

Korang tau apa yang sally rasa...?

Makin lama sally rasa sally ni dah jadi manusia yang paling membosankan bagi korang...serius...itu yang sally rasa...bila sally bukak blog kan...Sally terfikir...ada ke benda yang boleh nak kongsi dengan korang? Sampai satu tahap...blur ni jadi terlampau....

Korang tak rasa benda yang sama ke..?

Makin lama sally perasan makin kurang orang datang...huwaaaa....Sally tak tau nak update pasal ape...hahahaha...serius weh...sampai rasa dah kering otak nak cerita kat korang tau! Mesti korang kata sally tgh meroyan kan..? kadang tu nak cerita pasal kerja pun...macam sally sorang yang kerja...pastu nak cerita pasal ape tah lagi..? Sally ni bukan jenis berjalan...lepas balik kerja...sampai rumah...malam study dan buat assignment kalau ada...okay, mmg nampak macam manusia yang takde life..hahahaha....

Korang rasa sally ni membosankan ke..?


You Might Also Like

45 comments:

  1. Rilek Sally..rating akak jauh lebih rendah dari Sally..Tapi akak buat muka toya je update entry, walau tak berapa kerat yang baca..hahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka baca entry akak!! hehehe

      Delete
    2. hahaha...bukan kisahkan ranking kak...kisah bila update benda mengarut je :P

      Delete
  2. tak i love you... you are such a fun person... dan always menghiburkan hati kakakmu ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tu betul ke amik hati je tu..? me love you too~

      Delete
  3. ololo.....kesiannya...rileks ye...nt ada idea update entry byk2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ni namanya katak bawah tempurung :D

      Delete
  4. rileks sis... kalau kita paksa diri menulis mmg stress... akk kalau tengah kekeringan idea, akk biarkan je tak berupdate...kita berblog untuk happy bukan stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kang kalau tak update...rasa tak best je hidup...mesti nak jugak update..hahaha

      Delete
  5. calm down dear..mmg mcm tu..lyeen pun kdg2 raqsa mcm tu...rasa mcm apa yg aku taip ni..eh..eh...tapi jgn risau...tulis je...apa yg kita taip tu pun idea ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bila nak start menaip tu pun masalah lyeen..LOL :P

      Delete
  6. wahai adik yayank... naperla yg ko nak stress2... ini kan blog ko adik oiii.. ikot suka ko nak citer apaa pun.. elok apa life ko dik, g keje balik keje pastu mlm study.. ko ingat calang2 orang mampu ke malam nak g study lagi?? ko patut bangga ngan life ko dik oii!!

    ** kan dah panjang akak membebel hik3.. Namo rasa down k !! Chill!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ni namanya org gila update blog kak...sampai satu tahap...dia jd resah kalau tak update...

      Delete
  7. Semakin hari semakin banyakkkk soalan Liebster Award kena jawab.

    Nah jawab ni : http://nadiaradzif.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-mamaniza.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. semakin hari semakin malas nak layan dikau wahai madu :P

      Delete
  8. Ishhh tak da la sally..Jgn ckup macam tu.semejak dua menjak ni lya kurang skit bw agak bz skit tpi lya akan dtg juga ke cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bukan marah org x dtg lya...marah sbb tak update... :P

      Delete
  9. meh update pasal bintang... hee :D lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. malasss layan lahaiiii...hahahaha...esok naaa... :P

      Delete
    2. hahahahha :DD bluek.. pape je la.. anyway thanks! :DDD

      Delete
  10. ok je tgk sally. kengkdg ada gak update pasal selebriti korea. entry yg menarik. kdg2 pasal life. yumida lak x cukup tgn nak jejak balik pengunjung blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...akak jugak yg rajin berjalan..kalau harap sally ni..pemalas :P

      Delete
  11. Biasa la sally....adakala kita byk idea..ada kala xde idea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni semua sebab akak! bagi balik idea sally!! pulangkannnnnn

      Delete
  12. Likek sally,sally lilek...biase lah tu..cik ne lagi dah lah blog cikai,update blog ikot mood je..huishhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...mak cik ni dah tahap redha dah cik :P

      Delete
  13. Menariklah blog akak.
    Saya suka. Tambah-tambah kalau entry pasal cnblue laju je hah. :3 Tapi mungkin mereka busy tak sempat nak bw. Mcm saya, dah berzaman tak bw sampai kekadang terlupa hakikatnya saya ada blog.>_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...akak x kisah kalau tak datang...yg kisah sbb x update la org x datang...ouh...pasal cinta hati harus! next week datang...ada benda best... :)

      Delete
  14. fae lagiiii susah nak update blog skrg ne huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...jarang nampak Fae dah...macam biskut :P

      Delete
  15. Bila kita terfikirkan akan sesuatu, mungkin tiu bolehndijadikan idea untuk berkongsi dgn pembaca..ok je akak tgk blog nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally jarang terfikir kak..hahahaha...selalu terlintas :P

      Delete
  16. Takde lah bosan. Saya singgah sini tiap2 hari ;D hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally jugak peminat sejati..hahahaha :D

      Delete
  17. rileks kita sama jeww ,, kekadang sampai satu tahap tuu "biarla blog terabai" hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...masalahnya tak boleh abai...tak biasa..tak reti :D

      Delete
  18. Blog saya lagi la tak ramai yang datang. Memang turun mendadak tapi saya buat tak kisah je sebab saya sibuk sangat sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...jgn gitu...nanti kak sally kesana secepat mungkin! :D

      Delete
  19. Sinuha tak rasa pun Kak Sally membosankan.. :)

    ReplyDelete
  20. Masing2 dengan idea sendiri. Ur blog dalam my bloglist...
    Update lah juga nanti k :)

    ReplyDelete
  21. Hahaha mana ader bosan ...
    kalau kak Lya bohsannnkak lya tak singgah sini ..
    Suka jejak kai kat sini sebab tak bohsannn pon ..
    Suka gelak2 jugak sini ..

    ReplyDelete
  22. huh? sampai macam tu sekali ker rasa? biasa jer Sally... apa yang kita cerita di personal blog adalah cerita kita... kita tak mungkin tahu siapa yang suka, siapa yang tak suka... kalau orang suka, suka lah...dan kalau orang tak suka, kita nak buat macamana... so, saya rasa lah... pendapat saya... write what you feel like writing... kita tak tahu, apa yang kita write tu akan bagi satu insight/idea/pencerahan kepada orang lain... mungkin pada kita biasa atau tak ada apa-apa...tapi mungkin cerita kita tu jugak, memberi kesan pada orang lain... banyak kali saya terjumpa entri rakan-rakan blogger yang santai, rileks dan cerita pasal dia lah... tapi saya belajar sesuatu... same as your entries... ada yang saya belajar sesuatu.... :D

    p/s: actually masa saya mula-mula berblog tu, tu la yang saya rasa... entah orang suka ke tak suka... then, terbaca satu pendapat tentang personal blog yang macam saya katakan tadi... dan apa yang saya kata tu, mungkin betul, mungkin tak bermakna kepada sesetengah orang :D

    ReplyDelete
  23. eh mana ada bosan..seronok je kalau jumpa sally

    ReplyDelete
  24. Jadi blogger takleh stress.. Stress nnt idea tak dtg... Utk hdpinya.. Relax... Banyakkn membaca dan bykkan berjalan atau merantau.. G holiday... Outing.. Insha Allah.. Pasti relax je...

    ReplyDelete
  25. makin kurang cemana tu kalau komen ni je ada 20 lebih dari para komentar..>_<

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!