My Tom & Jerry :)

7:30:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

video

Masa kritikal untuk video tu pada saat 0.03-0.06,
pastikan elak diri anda daripada senyum tanpa sebab macam Sally....

Video kat atas tu Sally share daripada kenalan Sally, tu masa konsert Can't Stop kat Hong Kong beberapa hari lepas....malam semalam entah kenapa video tu jadi viral sangat sampai ke hari ni dah ditonton dan dapat lebih daripada 200 like kat Instagram Sally...hehehe...followers Sally pun tak pasal-pasal meningkat hampir 80 orang malam semalam...sampai rasa Sally kelip mata kejap je dah ada new notification daripada Insta....


Hehehe...just pelik je sebab dah 2 hari Sally post video tu tapi semalam pulak viral dia lain macam...hehehe...lepas ni nak kena jadikan insta Sally akaun CNBLUE jela gamaknya...muahahahaha....sentap kita takde orang nak tengok gambar kita...LOL..hahahaha...


Tak boleh la kalau tak cerita pasal CNBLUE sehari..boleh ke gitu? Hahahaha...Sorry la korang...belum sebulan lagi ek tahap meroyan Sally...hadapkan la...ampun!

Lee Jung Shin & Jung Yong Hwa...

Member yang paling tua dan paling muda...Yang tua sure la Yong Hwa...tahun ni dia dah 26 tahun, Jung Shin baru nak masuk 24 tahun...Dalam konsert selalunya kalau yang minat Jung Shin akan ada kat side A, yang minat Jong Hyun akan berada kat side B...kalau Sally, macam biasa akan ada kat side A...sebab possibilities untuk nampak Yong Hwa akan berat ke side A...sebab dalam mana-mana konsert...Yong Hwa akan lebih bergurau dengan Jung Shin daripada Jong Hyun..Min Hyuk jangan kira la dah dia drummer...sure menyendiri kat backstage tu..Sally suka gila tengok chemistry dorang masa kat pentas...Mmg dorang nampak rapat gila...eh, kalau dah Sally kan...sebut CNBLUE je semua dia suka..hahahahaha...~

You Might Also Like

8 comments:

  1. Replies
    1. kan..? comel sangat la dorang...ish ish :D

      Delete
  2. ahaha..okay la. ramai peminat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...yang minat dia tu semua kat CNBLUE bukan kat Sally :D

      Delete
  3. Replies
    1. tersangat laaaaa....too cute too resist! :D

      Delete
  4. wahwahwahhh...sebab meteka tahu sally gelpring yonghwa tu yg ramai2 g serbu ig sally...mihmihnih

    ReplyDelete
  5. Kita tengok apa gambar kak Sally dekat ig akak.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!