Mood Rings.

9:32:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Masa tengah tunggu flight...Sally dengan Mei pun jalan-jalan sekitar Changi Airport, Singapore sebab Mei nak cari souvenirs untuk parents dia...takkan la nak beli official merchandise CNBLUE pulak kan..? Hahahahaha...so, berjalan la mencari dan mencari...


Masa tgh tunggu Mei mencari barang-barang utk parents dia...Sally jumpa something yang agak macam seronok je...hahaha...which is Mood Rings...Kalau ikut explanation dia, energy yang terhasil daripada badan kita yang akan mengubah warna cincin ni...dan sedikit sebanyak akan melambangkan emosi kita ketika tu...harga dia mahal jugak la... SGD $8.50...


Gambar candid...Nampak tak tahap stress bila cincin tak berubah kaler..? Hahahahaha...takde laa...masa ni tgh fikir camne nak selfie sambil pegang kertas tu...si Mei dia ikut suka je main snap gambar kita..hikhik...overall, Sally pernah tgk cincin ni berubah kepada 3 warna je...biru pekat, hijau dan jugak ungu...


Dia ada 12 warna yang berbeza....hehehe...overall mmg agak seronok la...tapi tak best bila orang tau makna cincin ni...sebab orang boleh tau apa emosi kita macam tu...buatnya kalau tgh nampak muka crush yang super handsome ke kan...dah kantoi bila dia bertukar kaler kan...hahahaha....

You Might Also Like

34 comments:

  1. hahahaha, lawa2. Macam saya kata, blue untuk CNBLUE. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...serius langsung tak terfikir warna tu..hahaha

      Delete
  2. hihihihi calm & lovable~ <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. will always be kot...nama pun kak sally :D

      Delete
  3. rindu kak sally.
    hihihihi.
    mesti lepas kak sally baca ni jadi warna purple hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah start dah...spam komen..hahahaha...
      tak pun...masih lagi warna biru :P

      Delete
  4. memng colour akan berubab ke sally..ikut mood? menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...mmg berubah Sobri...cuma sekarang ni Sally baru pernah tgk 3 warna je..yang lain belum... :D

      Delete
  5. Replies
    1. Dah...kan mmg ada kat jari dah tu kak...mesti la dah beli...hahaha

      Delete
  6. menariknya ada cincin yang mcm tu.. serius kalau husna jumpa husna pon beli..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...husna cuba la cari..mana tau kot jumpa ke kan :D

      Delete
  7. Kekekeke. Mesti kelakar kalau orang tahu mood kita.

    ReplyDelete
  8. aishh tak pernah lya nampak cincin mcm nie..menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dulu-dulu sally ada jugak kot..hehehe...skrg ni je susah nak jmpe...

      Delete
  9. laaa..1 cincin tu boleh tukar mcm2 kaler rupanya..ingtkan 1 kaler utk 1 cincin..ekekeke..menarik!kalau mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia da 12 kaler Niesa...mmg excited bila dia bertukar...semalam jadi warna orange kejap..hehehe

      Delete
  10. Hahahahahaa nak juga !!!! Bencilaaaa. Naseb baik semalam pakai kejap. Sampai harini calm & lovable die tu. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt kalau iolsss g singapore la baru boleh belikan..hahahaha

      Delete
  11. bestnyer,,, kalo tgh marah takyah nak cakap tunjuk je cincin hikmat tu hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...pasal tu jadi x best kalau org tau....

      Delete
  12. indu nk pakai cincin mood.. since teenager mmg slalu pakai.. Nak beli cincin mood lagi lah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally dah lama tak nampak benda ni...

      Delete
  13. ooo mcm tu ke mood ring..ada kat mana lagi ye jual ni?malaysia ada x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Malaysia ni xtau la pulak..ni sally beli kat airport Singapore :D

      Delete
  14. dulu masa teen selalu guna cincin ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously? Sally baru je jumpa setelah sekian lama....zaman sekolah dulu ada la kot...

      Delete
  15. Menarik dan cantik. Nape x beli lebih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr...sebab duit singapore lagi mahal?

      Delete
  16. Replies
    1. alamak! kena tunggu sally g singapore lagi la gamaknya!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!