Le Cousin obses Korea?

3:26:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Kalau sebelum ni sally cakap...Sally sekarang pantang tengok perkataan KOREA kan..? Boleh baca kat entry SINI...hehehe..bila cakap dengan cousin sally yang sebaya...yang sally pernah cerita kat SINI...dia mesti buat muka pelik...sebab dia mmg anti KPOP...aouh! sadis dapat cousin camni..hahahaha...

Tapi lately ni...ada lagi sorang cousin lelaki sally yang baru nak masuk Form 3, Selalu tgk dia post gambar artis korea yang kadang-kadang sally tak kenal pun...sampai rasa timeline dia dah penuh dengan gambar, MV terbaru dan jugak lirik-lirik lagu...sampai la satu tahap semalam sally nampak dia update lagu terbaru CNBLUE - Can't Stop...hehehe....

Tetiba rasa...derrr....lu dah overshadow gua dah ni...hahahaha...feefeeling ganas kan..? padahal Sally ni pemalu dan comel sebenarnya...hahahaha...okay, tau..tau...korang nak cakap sally dengki kan....hahahaha...takde la dengki...just nak bg tau yang sally dah ada geng! hahahaha...


Yang part tak boleh blah tu...sama je dua beradik...dorang ni sepasang...yang sulung lelaki, yang last tu perempuan...tapi yang perempuan tu takde la nampak obses KPOP sangat macam abg dia...dorang sepatutnya ada 3 beradik...tapi yg terakhir meninggal dunia selepas dilahirkan...huhu...rindunya arwah Adam...dapat tengok dia kurang daripada sejam je...huhu..

Cousin korang macam mana..?

You Might Also Like

13 comments:

  1. err..ni kena ngan entry adik beradik nih...

    ReplyDelete
  2. sekarang ni tengah dok layan Exo-Overdose. tak minat exo pun.. tp lagu ni best.. heheeee

    ReplyDelete
  3. Cousin akk mcam2 ragam... Cuma.cousin akk yg pnh rapat dulu... Dh jadi pensyarah dan ada consultant sendiri... Alhamdulillah... Masing2 dh berjaya...

    ReplyDelete
  4. ada cousin yang sekepala, and ada yang tak hehehehe
    normal laa kan, bukan semua manusia tu sama...ada berbeza minat, berbeza pendapat :)

    ReplyDelete
  5. Saya ada seorang cousin je yang suka Kpop tapi dia peminat Big Bang la.

    ReplyDelete
  6. jarang lelaki minta tegar kpop . ni bila jumpa confirm citer kpop x hengat dunia ... hehehee

    ReplyDelete
  7. Hahaha cousin Kak Lya hehehe ader gak la Korea lebih ..ader ,melayu lbh ada pulak mat salleh lebih ...mcm2 ada yg melebih2 pon ader ...

    ReplyDelete
  8. laki pon minat jugak.. jarang jumpak nih hehhe

    ReplyDelete
  9. xde yang minat kpop...gigir je yang minat2 gitu..hihi

    ReplyDelete
  10. Saya tak minat KPOP, family kat umah pun tak minat jugak. Cuma drama korea je saya tgk ;D

    ReplyDelete
  11. Sib baik akak x minat...just baca dan ikut dari Sally jer...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!