Ku santau maduku.

1:07:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

ohh pehlisss...sepatutnya nak kena update pasal Mini Blogger Gathering semalam kan..? tapi relax dulu laa...kasi orang lain up dulu..kang kalau semua update hari ni..mau menggigil mata nak membaca..pulak gambar semua sama kan..hahahaha...

Hahahaha...so, hari Jumaat yang mulia ni..mohon jangan terpedaya tentang "kejahatan" yang tertera pada tajuk entry tu...hahaha...kome ingat Sally ni berani nak menyantau orang...puhlisss laaa...Sally paling-paling pun pernah simbah asid je..mana reti santau..lalalala~

Hahahaha..ni cuma sekadar drama oleh dua orang peminat-sanggup-membunuh-kepada-Yonghwa je...Nuriesya Nadia...first time dulu rasanya kenal dia sebab +Aefa Aerisya ada update kat blog..time kan fefeeling blogger prihatin..berdezupp laju ke blog beliau..siap follow weh.. *tepuktepuk


Alkisahnya, sebelum-sebelum ni takde pulak sally nampak blogger yang minat kat Yonghwa tahap kritikal..sebab yang Sally tau..Sally sorang je yang ada penyakit tu.. -___-'

For past few month, Sally kenal kak Iza (msredcheesecake) yang minat Yonghwa..hahaha..lepas tu tetiba budak Hajar ni minat jugak..ish..banyak persaingan betul! Tetiba emo kejap...sampai la satu hari ternampak #maduku upload gambar Yonghwa kat Insta..hello! I bukan stalk you okay?


kenapa boleh timbul soal santau?

okay, yang ni sebenarnya gurau je....Semalam organizer ada suruh sediakan hadiah...saje nak main tukar-tukar hadiah kan...at least ada la kenangan masa gathering kami ni...pada mula sampai lagi mmg kitorang dah bergaduh manja yang kami ni madu sebab minat Yonghwa je pun.. 
 
*jangan berani cakap Yonghwa tak kenal pun kitorang..ayat sensitif tu!

Hahahaha...benda end up jadi drama bila KAKAK NURIE dapat cabutan hadiah daripada sally...pasal tu la sally cakap mmg sally dah santau hadiah tu supaya dapat kat dia..hihihi...which is sally tak buat pun tau...sally tak reti menyantau orang..sambung gaduh sampai ke group whatsapp..haiya!
 
-___-'
 
Hehehe..sila la pergi baca entry MADU kalau tak percaya...

It's a very spontaneous and hilarious moment when we actually fighting around because of that man that didn't know that we exist somewhere in the world..sounds very pathetic haa...LOL...
 
#biniYonghwa #hadiahsantau #tangkalramarama #madumadusengal #kelabbiniYonghwa

You Might Also Like

22 comments:

  1. hhahaha gambar tu win sally,, tu monopod ke tongkat sakti ajaib? hashtag sila simpan hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tongkat menyantau woii..hahaha...ohh..ohh..sambung kat group :P

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah...seronok sally..hehehe :D

      Delete
  3. terkejut baca tajuk..hihihihi... nak monopad tu, terbaik la

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...jangan la terkejut sangat..hehehe...nak ke? :D

      Delete
  4. hahahahaha lawak lawak je madu madu ni haih.
    #printer

    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello...mmg kami havoc dan lawak okay..lalalala~

      #Skandaljanganmention

      Delete
  5. Hahahahahahahahahahaha ini memang entry balas siap serang hendap hoii ! Hahahaha. #sallykakisantau #sallydantongkatajaib

    p.s : tetap sayang ADIK SALLY banyak banyak ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi Hoi...niat lama dah nak buat entry ni..siap draft masa tidur kot...mimpi menaip..LOL...

      #KuSantauDirimu #TangkalRamaRama #Beware

      p/s : tau dah..KAKAK NURIE!

      Delete
  6. kemainn. lupaa. janganlahh lupakan df . Df peminat yong hwaa jugakkk >.< hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...choii..tambah plak lagi sorang madu...! :D

      Delete
  7. ohhh...berjumpa madu rupanya..sib baik akak tak attach ngan yong hwa gak..kalo tak..haaa..bermadu kita..hhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...bagus la akak selamat...kalau tak naya la kak Zila...~! :D

      Delete
  8. Salam jumaat sally ...
    Mula2 baca tajuk mak aii apa cter ni tak penah dgr lak ..
    Tajuk dramakah?? Tajuk filemkah ??
    Dah jenguk sini baca sampai habisss ..
    Faham dah ,..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam jumaat kak!
      hehehe...bergurau senda je kak...
      heee~

      Delete
  9. hari jumaat mira terkejut baca tajuk entry kak sally hihi. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkejut sikit je kan..kan...kan?? :D

      Delete
  10. tak yah susah2 bersaing dengan akk...hahaaa...

    ReplyDelete
  11. nasib baik bella awl2 da benci mamat tu. hahaha ! #satlagikenasantauramaramolehsally
    bellasimpan # untuk group sikit. abis bahan #salydenganskandel. hahhaa ! anyway thanks for coming 2nd event baru boleh manje2 gitu

    ReplyDelete
  12. Mula2 akak pening....pas tu baca betul2..oh ok..dh fhm dh...huhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!