Group Whatsapp | CNBLUE Boice Ladies

4:12:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Cuba teka gambar sape jadi wallpaper tu?

Hahahaha...jawapan senang sangat la..tak mencabar langsung!

Marilah dengar sally bebel pasal CNBLUE puhhlisss... Sebelum konsert kat Singapore, Sally actually mmg tak terfikir pun sally akan kesana...masa borak-borak dengan few Boice's dalam entry SINI...Sally serius mmg tak terniat pun nak g...semuanya last minute decision...

Hahaha...Sally teringat dorang call Sally lepas balik Singapore...time tu dah nak dekat pukul 2 pagi kot...hahaha...Sally ingat ada urgent needs la budak-budak ni call...rupanya just nak bgtau yg CNBLUE COMING TO MALAYSIA...ohh! ada Sally bgtau korang yang dorang menjerit masa call Sally? hihihi...

Counting days and month before concert tu...group whatsapp dah start berbunyi...hahaha...belum launch lagi tu dah camtu...tapi kena berpisah la kami...sebab masing-masing kena beli tiket ikut budget wehh...dah la lepas raya pulak kan...boleh pulak dia release tiket masa tgh bulan dan kami baru balik dr Singapore? mmg tak la nak beratur masa launching time tu...lalalala~

Okay, Sally sebenarnya saje nak bebel...sebab rasa nak ketawa bila fikirkan budak-budak ni...tu belum yang merajuk sebab salah tgk kalender...org cakap 2 weeks after raya celebration...dia baca 2 days after raya...hahaha...siap bebel lagi sbb x dapat pergi..hahaha..padahal dia yang salah baca...mamai sbb borak pukul 2-3 pagi kan...

Interview with Baki Zainal on last BMMY 2013.
Obsession is awesome when you guys can really understand it...hihihi...

You Might Also Like

10 comments:

  1. uikss apasal akak tak termasuk ni...muahahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab..sebab...rasa mcm x kena je kalau akak ada..hahaha

      Delete
  2. min hyuk hensem duduk hujung tu ><"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius boleh nampak min hyuk? Hebat gilaaaa..hahaha

      Delete
  3. confirm akak x leh masuk la ni kan...hahahahaha...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. best sebab ada group whatsapp ke ape?

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!