Dah mula bercuti ~

1:47:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Seperti yang diketahui...kakak Sally bakal menamatkan zaman bujang dia pada esok hari...jadi sebagai Unofficial Wedding Planner dia, Sally "dipaksa" bercuti daripada kerja bermula hari ni...hahaha...nak kena siapkan hantaran dia la...nak kemas rumah, nak kemas bilik...macam-macam la kan...inilah nasib "Aku Seorang Adik!"...hahahaha..



Perasaan..?

Speechless...Sama macam masa abang Sally kawen tahun lepas...Ya, sedih, sebak, seronok, sendirian...semua la...dah la ada kakak sorang je...ye...walaupun dia ni heartless, tapi dia sorang jela kakak yang Sally ada...Dia jela tempat Sally nak luah perasaan bila rasa seorang kawan takkan mampu faham...Ye...mungkin sebab dia jenis takde perasaan kot...


Jadual Sally pack hari ni sampai la ke hari Sabtu nanti...Nak berlari cari baju abang, ambil barang dekat Pertama Complex, nak balik buat kuih...fuuuuhhh~...

Sorry la kalau tak sempat nak balas komen, tak dapat nak blogwalking...Nanti kalau dah free sikit baru Sally ke sana ye...

You Might Also Like

18 comments:

  1. selamat mnjalankan tugas sally..:)

    ReplyDelete
  2. cantiknya kakak akak. tahniah utk dia! rajin2 kemas rumah, hias hantaran ye kak sally. hehe :p

    ReplyDelete
  3. wah jadi runner tu ... tak pe , wat exercise sikit ... heeee

    ReplyDelete
  4. wah2...congrats utk kakak sally...hihi

    ReplyDelete
  5. wahhh dapat abg ipar baru la sally

    ReplyDelete
  6. hihihi cant waittt nak tengok pengantin heheh <3

    ReplyDelete
  7. slmt brcuti n slmt mnerima org baru dlm kluarga....;)

    ReplyDelete
  8. Selamay bercuti Sally..Takper tolong la ..lain kali giliran Sally org lain pula yg tolong kan ..???

    ReplyDelete
  9. Adik yang baik pasti kakakna akan rindu nanti

    ReplyDelete
  10. unofficial photographer pon sally jugak ke? hehe

    ReplyDelete
  11. wahh best tapi penat sebab mesti sibuk yang amat kan? hehe..
    btw, selamat menyibukkan diri sally! :D

    ReplyDelete
  12. Moga dipermudahkan segala urusan kak Sally :)

    ReplyDelete
  13. selamat bertugas ye Sally. Selamat pengantin Baru untuk kakak Sally - in-advance :)

    ReplyDelete
  14. Selamat pengantin baru untuk kakak maduku. Sorry Sally tak dapat datang. But I still love you deep deep lah. <333

    ReplyDelete
  15. Sally amik berkat ek... Hehe.... Moga dipernudahkan urusan..

    ReplyDelete
  16. Selamat bercuti sally...semoga majlis perkhawinan tu nanti akan berlangsung dengan meriahnya...hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. adik yang baik!! inshaAllah nanti diorang tolong kak sally plak..:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!