2014 CNBLUE Can't Stop Live in Singapore [Part 3]

10:26:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments




Part ketiga....hehehe...macam dah lama sangat sally buat korang tertunggu kan...okay, now! concert time...hahahaha...konsert bermua dalam pukul 7pm...hehehe...masa lampu dah tertutup...sally tgk ramai yang pandang kebelakang...terfikir jugak kenapa...mungkin sbb sally tak ikut perkembangan CS kat Bangkok..heee~

guess what??

Memang dorang datang daripada belakang...bukan belakang stage tau...kiranya masuk dari depan...poie la tengok kat instagram sally kalau nak tau...just scroll je...confirm jumpa nanti....



Masa ni susah sikit nak ambik gambar...sebab Singaporean semuanya sangat tinggi wehhh...Sally sorang je yang katik kot rasanya...sadis tau tak! hahahaha...dah la nampak cinta hati jauh...nampak tapi tak la clear sangat...tapi still okay lagi...hahaha...bak kata kawan sally, kalau nampak dia besar sikit daripada semut...kira bagus sangat dah tu..hahahaha....




Weh! serius masa tengok je muka dorang..terus rasa rindu gila....hehehe...nama pun biggest fans kan...mmg gitu la kekdahnya...hahaha...overall CNBLUE nyanyi 23 buah lagu (20 full song + 3 songs for ENCORE)...Semua lagu dalam 5th Mini Album dinyanyikan kecuali lagu Sleepless Night...mungkin lagu tu muzik dia terlalu slow....lagu wajib macam biasa la... I'm Sorry, I'm a loner, Love, Coffee Shop, Intuition, dan banyak lagi laaa....Untuk Encore lagu yang terpilih Love Light, Love Girl & Wake Up!



Opening lagu Time Is Over...macam biasa la...sure la Yonghwa show off biceps dia kan...masa part "I have grown stronger...I have grown stronger"...ohh pehhhlisss...menyampah kita tengok tau tak..? hahahaha...okay, metafora sangat!


Lee Jong Hyun banyak nyanyi solo malam tu...biasa la...kalau dia nyanyi...semua sure tangkap lentok kot...hahaha...masa dia nyanyi lagu Blind Love, Boice Singapore ada buat satu banner khas untuk Jong Hyun sempena birthday dia yang akan datang...kiranya ucapan in advance laaa...


Masa lagu Can't Stop...banner lain yang dah disediakan...hehehe...mmg happening gila...tu belum lagi termasuk Rainbow Sea Project...seriously yang tu mmg a huge success....clap clap utk Boice SGFC...you guys did a great job!


Lagu yang terpilih untuk Rainbow Sea Project ialah lagu "Love Is" dan jugak lagu "Love Light" masa encore....Sally punya bahagian yang warna hijau tu....mmg serius...cantik gila weh outcome dia...


Kalau tengok daripada atas lagi cantik laa...tapi mmg rasa sangat happy sebab semua orang bagi kerjasama...muka admin masa tu macam nak menangis takut projek ni tak jadi macam apa yang dirancang...tapi as you all can see...it's really happened like what that already planned out!


Standing B side...hehehe...sini majority yang hard core dengan Jong Hyun...huhuhu...nampak tak Rainbow Sea kat atas tu...cantik kan...? Serius laa....Sally jadi rasa tak nak balik pun ada...nasib baik la konsert 2 jam setengah je...kalau sehari...mau pindah Korea terus nanti..hahahaha...okay, tipu je...LOL...






Mohon jangan la kegilaan sally berterusan kat konsert yang lain pulak...hahaha...eh, ada konsert yang lain...? :)

You Might Also Like

25 comments:

  1. YH pancit tak nyanyi... mesti pancitkan...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...mana ada pancit kak...mcm biasa je dia...Sbb kan dia berganti dengan Jong Hyun ;)

      Delete
  2. Suka Love Light. Cantiknya rainbow sea tu. Saya selama ni tengok Sapphire Blue Ocean je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu feeling kan..kak sally pun suka kot..hahaha...mmg lain drpd yg lain projek dorang ni...

      Delete
  3. hihihihi ya allah bestnya TT_TT
    lampu tu cantik ughhhh
    hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..seronok gila kan?? Yg attend ni dah macam ape dah...hahaha...even pakai torchlight kat fon pun okay kot... ;)

      Delete
  4. HYE...MAAF GANGGU :)
    ANDA DITAG http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-akif-imtiyaz.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yeay! the awesome rainbow sea project! :)

      Delete
  6. wow...cantik sangat rainbow sea tu sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? sumpah cantik gila kot...hehehe...

      Delete
  7. Lawanya rainbow sea.
    Hensemnya Yong Hwa, Hensemnya Jung Shin, Jong Hyun dan Minhyuk!
    Cair..cair.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? haip haip...nak kak sally panggil makcik cleaner tolong lap hajar? :P

      Delete
  8. Cantik2!!! Kalau ade konsert yg lain, apa salahnye pergi lagi Kak Sally, Dah minat kannn? Hehe

    ReplyDelete
  9. happening sungguh nih ... confirm sally tidur dgn senyum nih ... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat tidur je kak..siap mimpi-mimpi bagai..hahaha

      Delete
  10. Cantik rainbow sea ! Sally memang meroyan , sampai ke Stabak dia bawak royan tu. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius weh mmg cantik! hahaha...hoi hoi...jgn bgtau orang LOL...

      Delete
  11. Replies
    1. hehehe...yup...CNBLUE...tu la mereka...

      Delete
  12. cantik la pemandangan rainbow tu..lya tak pernah lagi pergi konsert mana2 konsert hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jangan pergi la Lya..membazir duit je..hahaha

      Delete
  13. wowwwww... ramai nya orang. akak dapat rasakan keterujaan sally bila nmpak muka yong hwa, ^_^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!