2014 CNBLUE Can't Stop Live in Singapore [Part 2]

8:00:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

Daripada yang komen dekat PART 1 tadi...nampak sangat semua orang nak tengok CNBLUE je...sampai hati tak nak baca pasal kita...hahahaha....hehhee...nak ceita pasal ape ek dalam part 2 ni...hahaha...kasi opening sikit okay?

Hehehe..tapi belum nak cerita pasal konsert lagi...baru nak cerita pasal projek yang ketiga...projek ketiga merujuk kepada projek untuk hati lahir Lee Jong Hyun yang ke 25 tahun pada 15th May...kalau sebelum ni kitorang boleh sambut birthday members masa time konsert...meaning that dorang buat kejutan la..tapi untuk Can't Stop ni tak boleh...nak cut off masa katanya...So, kalau tak silap Sally laa...BOICE Singapore ada belikan kek yang dorang boleh hantar kepada Jong Hyun...tapi pass kepada One Production [pihak penganjur] jela...

Ada la bahagian untuk kumpul hadiah...tapi macam biasa laaa....tak best la kan...so, next projek masa konsert ialah banner ucapan untuk Lee Jong Hyun incoming birthday!


Serius mmg besar gila banner ni...hahaha...tu pun rasa macam tak cukup...mana tak nya...full house kot konsert malam tu...heeee...~ mmg havoc..mmg fun! Serius crowd dia super sporting...mamat-mamat tu jangan cerita laaa...dia punya tahap energetic dah macam ape dah...serius ! mmg having fun gila malam tu...




Masa Sally nak sign tu Sally baru lepas habis beratur beli merchandise...dapat la ruang cinonet tu haaa...tapi takpe...at least ada jugak wakil Malaysia kan..? hahaha...kiranya sally wakil kan laa....hahahaha...actually ada je yang lain...tapi yang ni yang sally tulis laa...huhuhu....meh nak belanja gambar Jong Hyun sekeping..hahahaha...


Our king of flapping hair, the one and only, Lee Jong Hyun! :)

You Might Also Like

25 comments:

  1. fuyoohhhh.. dapat tgok cnblue dekat2 wooo.... kita suka maknae jungshin.. heeee

    ReplyDelete
  2. hihihihihi aik. sikit nya hoiiiii
    mana part 3 hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi hoi...sabar la dik...kakak kome ni byk keja nak settle kan :D

      Delete
  3. Bestla.... meroyanlah sampai next concert ....ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....bertabah la kak ye membaca!

      Delete
  4. thanks kak Sally , belanja gambar jonghyun ^^ .Ap lah citer Kak Sally kt konsert tu erk ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...most welcome dik! kejap nnt baca ek :P

      Delete
  5. Replies
    1. alololo...jangan la jeles macam tu..hihihi :D

      Delete
  6. Habis penuh banner tu. Tak suka rambut Jonghyun yang macam ni. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....mmg penuh...tu pun still ramai lagi yg tak dapat nak sign...sbb xnak overlap..hahaha...dah nama pun king of flapping hair :)

      Delete
  7. mana aci.. yang lain dapat ruang sign besar gabak..-.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa...nak buat camne husna...dah kak sally lambat...tu yang dapat ruang kecik je :)

      Delete
  8. hensem la jong hyu tu..wakakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mmg member yang paling hensem sekali dapat CNBLUE.. :)

      Delete
  9. Wah, bila dah tulis. Nampak makin lawa banner tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...? hehehe....nampak dah macam rainbow pulak dah :D

      Delete
  10. Replies
    1. hehehe...jangan la sampai macam tu sekali perli :P

      Delete
  11. untungla sally dapat wish birthdy boy kat situ..tak apa kita wakilkan sally frm malaysia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mmg sally kira wakil semua la ni.. :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!