Years by years.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Nasib baik la Sally belum kategori ni lagi..korang?

Sekarang ni zaman teknologi berkembang...anak-anak yang baru nak membesar pun dah dapat Ipad sebiji sorang...teknologi kadang-kadang sally rasa membuatkan kita lagi takde life...sebab asyik menghadap je teknologi yang takde kesudahan...

Boleh tak tolong klik C N B L U E .. Thanks! :)

You Might Also Like

21 comments:

  1. betol.......... hidup kanak2 skrg tak mcm kanak2 dulu yang pnuh cabaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang-kadang kesian kat dorang kan..hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. please come back to real life! hahaha :D

      Delete
  3. btl2 sally..bdk baru nak kenal dunia pun gadget dah canggih manggih..kalah i ok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Lya dah menang iPad kan.. Ihiksss..

      Delete
  4. 24 jam asyik online pun tak elok gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tu realiti segelintir orang zaman sekarang :)

      Delete
  5. alangkah bestnya kalau boleh balik semula ke zaman kanak2 kan sally....

    ReplyDelete
  6. memang betul pun semua depan pc...hik hik hik...

    ReplyDelete
  7. emmm.. balance lagi kot. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ni balance lagi..? *angkat angkat kening*

      Delete
  8. setuju sesangat....jangan kata anak ..mak budak pun sama sibuk dok depan laptop....hihi

    ReplyDelete
  9. jika di bandingkan dulu2 dan sekarang...cik rase lebih best dulu2...full acivity...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!