Wedding cake :)

11:25:00 AM Sally Samsaiman 27 Comments


Gosh!
Cantik gila wedding cake dia..mmg rare gila....Sally mmg suka benda yang comel, yang pelik dan yang lain daripada apa yang selalu kita nampak...kalau masa kolej dulu banyak duit sally habis bila nampak benda comel je sally beli...pastu bila dah sampai rumah, terus garu kepala...kenapa la aku beli benda ni...hahahaha...pastu letak la dia kat penjuru meja sampai hujung semester...hahahaha....kanak-kanak kurang bijak!

Dah lari topik pasal kek.

Okay, nak wedding cake macam ni jugak. Sekian..

You Might Also Like

27 comments:

  1. memang cantik! nanti sally kawen dgn yonghwa order la kek ni. pastu yumida soh the band buat konsert wedd sally nanti. hihi
    isi tabung nuff-lenovo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kalau jadi...mmg sally tempah 3-4 biji kek macam ni kak..hahaha :D

      Delete
  2. okay sayang gila nak makan kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...takde la sampai gila kan? :P

      Delete
  3. cantiknya kek. smga sally dpt kek mcm ni utk wedding

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...tapi nak kena simpan duit lebih sikit laaa :P

      Delete
  4. Kalau buat kek mcm ni mmg org tk nak makan. Syg lah.. Vee buat jadi lampu je la. Hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...syg cmne pun akak confirm makan ;)

      Delete
  5. tapi kan kalau kek cantek2 sgt..sayang pulak nak makannye..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde maknanya.. Makan tetap makan ;)

      Delete
  6. kak sally kena tgk cake boss tak pun food network challenge...kek dyorg gila2 comey n ganas

    ReplyDelete
  7. Kek yang ada maksud yang tersendiri ;)

    ReplyDelete
  8. nanti cakap kat bakal suami sally ya

    ReplyDelete
  9. cantikk. tp ninaa tk boleh beli kek cun2 macam ni.
    nnti tk sampai hati nk makan ngehngeh

    ReplyDelete
  10. cantik...tapi orang cakap kek cenggini tak sedap pun...harap cantik ja...huhu

    ReplyDelete
  11. cantikkk..sayang pulak nak makan..

    ReplyDelete
  12. cantik & unik..kek lya tak tahu lagi mcm mana :D

    ReplyDelete
  13. eii bila zoom tu baru nampak hihih sangat sweet n comel. hihihihi buat lah wedding cake cemni kak sally :p
    tp qila rasa mesti nanti kak sally tukar taste lagi :p hehe

    ReplyDelete
  14. mmg canteeeeekkk ! lain dr yg lain .. fuuhhh

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!