Friday, April 4, 2014

Smiling Friday.


Senyum!

Kadang-kadang dalam hidup kita terlalu takut orang akan tau masalah yang kita hadapi...Jadi kita pakai topeng "senyuman" supaya dapat membahagiakan orang lain...supaya orang takkan risau dengan keadaan kita...supaya kita dapat tipu orang bahawa kita sangat gembira dan sedang bahagia...

Tapi akan tiba satu saat yang kita sendiri takkan tau yg mana "topeng" yang mana asli...sebab senyuman tu dah jadi antara salah satu aksesori yang kita pakai untuk memberi kesenangan kepada orang lain...


If you smile when no one else is around, you really mean it.Andy Rooney

35 comments:

  1. senyuman upin (or ipin) tu mmg Nampak sangat ikhlas.... salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senyuman kanak-kanak tu mmg tiada tandingan :)

      Delete
  2. senyum... hadiah paling senang nak bagi kat orang.. :)

    ReplyDelete
  3. senyum seindah suria..comellah sally senyum mulut senget tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. ehehe dgn senyum trtutup semua masalah seketika :D

    ReplyDelete
  5. comey sungguh ipin snyum tue..
    setiap masa kita kena snyum
    snyum ubat untuk diri sendiri :)

    ReplyDelete
  6. dengan senyuman teralin lah ikatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Iman...kadang-kadang tu la "ayat" pertama yg kita sampaikan :)

      Delete
  7. ^_____________^
    Yeyyyyyyy senyummmm.....Comei sally ^^

    ReplyDelete
  8. Semalam lepas abih exam memang senyum lebar. Bukan sebab boleh jawab, exam susah gila kot, tapi sebab boleh balik rumah and landing atas tilam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aigoo.. Susah sangat je arham? Hummm.. Takpe la.. Jnji dah buat yg terbaik kan ;)

      Delete
  9. Senyum tu mampu beri semangat dan beri perasaan senang kpd org. Bila senyum tu nampak kita kuat kan

    ReplyDelete
  10. x nk kata apa2.. nk senyum je.. :))

    ReplyDelete
  11. hanya dengan senyuman dapat mmeberi inspirasi dan semangat.. :D

    ReplyDelete
  12. senyum sambil makan chocolate hilang stress and tension. :) http://iluvtour.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..namo tension...hehehe...selamat mengurangkan stress :)

      Delete
  13. Senyum seindah suria
    Yang membawa cahya
    Senyumlah dari hati
    Duniamu berseri

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!