Rock concert audience evolution!

8:00:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Hehehe...ini berdasarkan kepada pemerhatian Sally masa tengok konsert CNBLUE...well, mmg tak dinafikan la kan benda ni mmg terjadi...sebab kita bukannya selalu dapat jumpa orang yang buat konsert tu...means kalau dalam entry sally ni, Sally merujuk kepada CNBLUE la...setahun sekali nak jumpa pun susah kot...hahaha...

Bila g konsert dia mengharap nak tengok kesayangan kita yang dapat sekali sekala datang tu...tapi pada hakikatnya...mmg nampak muka disebalik tangan yang diangkat...walaupun selalunya alat media, kamera dan yang sewaktu dengannya telah di larang di bawa masuk...tapi kalau die-hard fans...percayalah...akan ada jugak yg terlepas..hahahaha...well, rules are made to be broken aite?

2014 was going to have more extra devices, perhaps?

You Might Also Like

12 comments:

  1. Replies
    1. hahahaha...tu dah menjadi kebiasaan :D

      Delete
  2. Replies
    1. bukan ada betulnya...mmg betul pun sally :D

      Delete
  3. Selalu tertanya-tanya macam mana eh kamera tu semua boleh lepas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. don't ever try to think about that..hahaha :D

      Delete
  4. 2020 mcm mana agak nya tu ek sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...jangan la cuba fikir cik..hahaha :D

      Delete
  5. aish need more devices TT_TT
    Hahaha teringat dulu beliebers gaduh dengan kpoppers hahahaha.
    Beliebers guna camera murah, kpoppers guna lensa bapak panjang mcm camera lens yg dalam padang bola tu hahahha.
    Memang gila kentang kan ish bestnya gi konsert haihhhh hihihk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tu salah dorang la...sebab kpoppers mmg gila kentang semua kepala otak..hahaha :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!