Photo Booth & Guest Book.

5:03:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Dalam sesebuah majlis perkahwinan tu...selain daripada makanan, pelamin, family theme dress dan pengantin tu sendiri...sekarang dah jadi kebiasaan akan ada satu bahagian untuk photo booth item dan jugak guest book.

Gambar kat bawah ni semunya sally ambil masa dekat majlis Isa & Riena yang sally hadiri tengah hari tadi....




Actually kan...photo booth ni antara medium yang paling bagus untuk sesi bergambar...percaya la..bila kita pegang semua item ni...dengan tak malunya korang akan posing dan tetiba tarik orang sebelah untuk ambik gambar sekali dengan korang..hahahaha...okay, hyperbola sangat kan..?

Sekarang ni sally dalam mood nak prepare photo booth item untuk wedding kakak sally...weee~ excited!



Ibu langsung tak bg tau tudung kita senget...huwaaaa~ dah tak cantik gambar kita! :(


Ibu pun jadi mangsa..hahahaha...


Ni kawan ibu...aunty Nab...hehehe...dorang ni dah berkawan since 30 tahun lepas...gila respect la...habis semua ahli keluarga, sepupu sepapat sampai ke kawan-kawan anak semua la dorang boleh kenal..hahahaha...so, no secret among them..ihiksss...best kan kalau dapat kawan baik camni...hihihi...

p/s : korang dah join Short Segmen sally??
tamat malam ni pukul 10 malam!!! ada hadiah topup dan Etude House face mask sebagai ganjaran...

You Might Also Like

30 comments:

  1. xsabar tunggu hasil tangan cik sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. soon..InsyaAllah..hehehehe...belum dapat idea lagi :D

      Delete
  2. dah jadi kebiasaan kan..mesti ade photo booth kat majlis kahwen skg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu luqman...kalau sally g wedding benda pertama sally cari mmg photo booth :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe...utk yg minat bergambar la kan kak :)

      Delete
  4. Replies
    1. Cara buat dia depends jugak.. Ada yg buat simple je.. Hihi.. Nnt sally tunjuk ;)

      Delete
  5. Untung kakak sally... ada adik yang sangat inovatif... semua sudah difikirkan awal-awal... sure you all enjoy hari wedding nanti... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Have to.. The only daughter left.. Hahaha..InsyaAllah.. Kalau dekat dah sally akak dah wafa ;)

      Delete
  6. nanti buatkan utk saya pulak eh. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayam kepci seketul.
      terima kasih. :P

      Delete
  7. Ohh . Ini ke yang dinamakan photo booth . Saya pun nak buat la bila nak kahwin nanti . HIHI .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiya mastura.. Betul ke xtau ni? Ngee ~

      Delete
  8. Wedding kawan saya pun ada benda ni. Memang trend la sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trend yg superb utk org yg suka bergambar ;)

      Delete
  9. bestnya. okay..jgn lupa jemput kita nnt tau.
    btw, sally nampak dah mengecil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...Anim one whole family takkan dilupakan...

      Kecik? Baju besar kot.. Hehe ;)

      Delete
  10. amboi kak... dari atas sampai ke bawah, semuanya pasal wedding.. hehehe... zizie pergi wedding orang, xjumpa lagi yang buat photo booth. hehe. kite pun jrg gi wedding org.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...ambik mood nak prepare wedding kakak akak kan..hehehe...alorh...akak suka g wedding..makanan sedap :)

      Delete
  11. hehehehe kak sally dah kurus gegilaaaaaaaaaaaaaaaaa <333
    hihihi. wah wah comel nyaaaaa kak sally n ibuuu <3
    hehehehehe.
    Cant wait for ur kakak photobooth hihihi.
    mesti kak sally dengan semua props punya lah hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurus mananya qilah oii...sama besar je akak tengok..hahahaha
      hihihi...photo booth tu yg bantu kami jadi comel..ihiksss...
      mh la tolong akak buat...lalalalala~

      Delete
  12. Replies
    1. kan kak...boleh addicted kot main dengan benda ni..hihi

      Delete
  13. lya pun tgh prepare nie semua ;D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!