Istanbul mari ~

1:41:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Bila dah bekerja ni kan...Sally perasan satu benda...Sally suka travel! errr...ke mmg korang semua dah tau...tapi yela kan..kita ni makan gaji...nak travel selalu tu mmg xdapat la kan....

Bila pergi travel...sally suka kumpul fridge magnet...kalau dulu sally suka beli key-chain...sampai satu tahap dah tak tau nak letak mana key-chain yg berlambak tu..hahaha..Sadis kan?

Dan...yang paling sally suka bila orang g travel...dorang bawak balik souvenirs! hihihi...alhamdulillah...rezeki kat atas ni kawan ibu yang bagi..hihihi...ibu dapat gelang dengan pinggan yg cantik utk buat perhiasan...yang ni sally punya la...tapi keychain tu satu nnt abang sally ambik..hihi...

Tapi sayangnya takde fridge magnet..huhuu...nasib baik dulu dah ada orang bg satu fridge magnet daripada Istanbul...so, takde la ralat sangat..hihihi...

p/s : Lepas ni nak g mana pulak ek...hmmmm... 

You Might Also Like

22 comments:

  1. cantik sally..bestnya dapat hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki kak...tak dapat pergi...dapat souvenirs pun xpe :)

      Delete
  2. akak punya mana ni? ini tidak adil!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, akak kenal ke kawan ibu..? ngeee~ :D

      Delete
  3. kita ada beg tu tapi warna merah. ke korea ke sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah! Sally dah ingat dah mana nmpk benda ni..rupanya anim punya..hahahaha...Korea?

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah...rezeki kak...tak dapat pergi...dapat souvenirs pun jadi laa :)

      Delete
  5. untung nya....mak dgn anak dapat ole2 sekali...
    lepas ne...meh lah datang sabah pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki Cikk...tak dapat pergi...dapat souvenirs pun xpe :)

      Delete
  6. Assalamualaikum kak sally . . Alhamdulillah . . bestnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Ain...alhamdulillah...rezeki akak...tak dapat pergi...dapat souvenirs pun xpe :)

      Delete
  7. Replies
    1. sangat! suka sally tengok kak Maria :)

      Delete
  8. Teringat pulak filem Istanbul aku datang...
    Best jrr gi travel SS tapi ongkosnya tu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nasib baik tak nmpk sally macam Lisa Surihani..hahaha...pasal tu Sally travel masa tgh single :P

      Delete
  9. Replies
    1. budget pergi Istanbul mahal la Fae...boleh g umrah 2 kali woo...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!