Hublot Big Bang - Official Watch of the 2014 FIFA World Cup Brazil.

5:04:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Cantiknyaaaaaa... *crying

Sape excited utk FIFA World Cup? yeay! Sally tak...hehehe...sebab nanti penat nak kira cuti dan MC yang secara tiba-tiba akan melanda budak-budak kat site sana...sabar je...dah masak sangat perangai masing-masing....



Sape tahu jenama Hublot?

Hublot merupakan salah satu jenama jam tangan daripada Switzerland sejak tahun 1980 dan sekarang dah mula popular sebab kualiti dia yang bagus dan tahan lama serta tahan lasak...dekat Malaysia ni ada satu je butik Hublot...ada dekat Starhill..tapi jangan mimpi la nak beli sebab harga dia mmg sangat mahal...

So, apa kaitan Hublot dengan FIFA 2014?

Sebenarnya Hublot dah dilantik secara rasmi sebagai official watch untuk 2014 FIFA World Cup Brazil. Selalunya ada official foods, banks...so, mereka ni kira sponsor utama la gitu...Hublot ni ada macam-maca design dan design yang terpilih untuk FIFA ialah Big Bang Unico Bi-Retrograde.. untuk lebih info boleh klik ke SINI...better explanation..

Harga bagi setiap satu ni boleh mencecah $42,200 USD (RM 137, 101) for 18K King Gold and $26,200 USD (RM 85,120) for Black Ceramic.


Yang penting Yonghwa pakai jam yang sama ye..sekian...gila bapak kaya la mamat ni..ni kalau ada RM6 Juta pun belum tentu boleh masuk meminang dia gamaknya..LOL...dia punya jam boleh dapat rumah sebiji dah kak senah oii...mak cik tak mampu nak melayannya..hahahaha....

You Might Also Like

22 comments:

  1. Assalamualaikum sally, lawa gila. adoiii melting tengok okey T_______T"

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila...serius kot! mmg lawa design dia...huwaaaa....

      Delete
  2. mak ai...beribu2 duit hbs kat sini.arggghhh i`am fell pengsan

    ReplyDelete
  3. wah.. bapak cun jam tuh!! tapi dr beli jam ni baek derma utk tabung kemanusiaan palestin ..ada jugak pahala. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isya...tu kata kita...tapi dah dorang nak buat official watch mmg takde dah nk pk palestin tu...sbb dorang yg serang pun -_-

      Delete
  4. Replies
    1. ni dah tahap lebih daripada gila..hahaha

      Delete
  5. ler...padan la beria promote..yong hwa rupanya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, takdela kak...sally baru je tau ni..LOL..akak pun -_-

      Delete
  6. ade gak ae jam official piala dunia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally pun baru tau Zam...semalam la terbaca...

      Delete
  7. dah agak dah. mesti jam ni...
    eh eh keluar dah gambar YH pakai hahahahahha.
    Pergh pergh mahal gilaaaa omg T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...apa yg dah agaknya?
      Yonghwa pakai sebelum ni lagi..lama dah tu...
      mmg mahal la...dapat sebiji rumah -_-

      Delete
  8. fulamaaaaakkk ! ngan argaaa cmtu baik Zara bawa sally jalan2 Holiday kat sabah ni.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally dah siap boleh pindah Sabah terus! hahahaha

      Delete
  9. bapak mahal gila jam..
    ni kalau pencuri tau ni, habis kena potong tangan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mohon potong masa pakai jam yg betul...hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!